Miért erőlteti mindenki a szép magyar neveket?
Figyelt kérdés
A fiatalok nagy része külföldre készül, talán kint is jobban tud érvényesülni, ha nem egy kimondhatatlan neve van. Engem rengetegen szidtak, hogy Patrik nevet adtam a fiamnak.Ha valakinek nagyon tetszenek a kimondottan magyar nevek ok, de miért kell támadni, aki másképp gondolja?2011. szept. 8. 18:20
21/35 anonim válasza:
:D Gondoltam, hogy az első gondolatod az lesz, hogy cigány vagyok. Hát nem, én is magyar vagyok. ;)
Személy szerint nem is szeretem a cigányokat. Van munkám, családom, és tisztességesen élek. Elnézést, hogy az életben én is követelek néhány hibát... Nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint te... -.-
22/35 anonim válasza:
"nem kötünk bele mindenbe... csak nem adunk ki a kezünkből hibás szövegeket
és törekszünk arra, hogy helyesen írjunk!
de sebaj! írj, ahogy jónak látszik! aztán sírdogálj a munkanélküliben, hogy miért nem vesznek fel akárhová dolgozni ?!"
Mondatot nagy betűvel kezdünk. :)
Tessék^^
23/35 anonim válasza:
Olyan név kellene, aminek minden európai nyelvben megvan a megfelelője pl. Péter, József, Erzsébet, Anna.
24/35 anonim válasza:
utolsónak: az se teljesen jó, mert attól még a hivatalos neve a magyar helyesírással van, aztán magyarázhatja mindenhol, hogy "it's Joseph, but spelled as J-O-Z-S-E-F"
25/35 anonim válasza:
Mi is vegyes házaspár vagyunk. A lányom Emma. Azt minden európai országban ugyanúgy írják és ejtik. Lehet találni ilyen nevet. Amúgy az a röhej, hogy nekem a Vajk bácsi vagy a Koppány bácsi legalább olyan vicces, mint a Kevin bácsi. Ez van.
26/35 anonim válasza:
Taksony bácsi, Színes néni :D
A Fahéj tetszett a legjobban! Bemutatkozom:Barna Fahéj vagyok :)))
27/35 anonim válasza:
én örülök neki,hogy Magyarországon nem a Dzsesszikák,Dzseniferek,Alehandrók,Rikárdók,Pamelák vannak többségben.
29/35 anonim válasza:
utolsó.mindjárt sírok ha arra gondolok.
30/35 anonim válasza:
Az egész ország sír, ha erre gondol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!