Miért erőlteti mindenki a szép magyar neveket?
Én is külföldön élek,az én nevembe egyenesen beletörik a nyelvük,egyszerűen képtelenek kimondani.Egy idő után belefáradtam(aki külföldön él vagy átlátja egy kicsit ezt a dolgot tudja miről beszélek),így már csak az egyszerű külföldi változatát használom a nevemnek.Azóta nincs gond.
A fiaim pedig nemzetközi nevet kaptak,ezen okok miatt.
Hát nem tudom... csodálatosak ezek a nevek fonetikusan leírva. Mivel így nem lehet anyakönyveztetni, hogy Jessica vagy Alejandro... Marad a Dzsesszika meg Álehándró.
Azért néznek talán furcsán, mert a kisebbség szokott külföldi nevet adni. Jó, mondjuk most nem a Patrikra gondolok. De gondoljunk csak bele: Vanessza néni? Kevin bácsi? :S
Első válaszoló írni sem tud?
Azért, mert egy szövegben vannak hibák, az miért azt jelenti, hogy nem tud valaki írni? Igen, innen is látszik, hogy Magyarok vagyunk...
Megmondanád, hogy pontosan mi a hiba???
Igen, és?!
Azért, mert egy szövegben néhány szó hibás, nem azt jelenti, hogy nem tudunk írni... a magyarok irigyek, és mindenbe belekötnek mindenhol, ahol csak tudnak... nincs jobb dolguk úgy látszik.
"a "magyarok" szavunkat kicsi, pici, apró betűvel írjuk, nem pedig naggyal: "Magyarok"
és a szídnak-od se lehet véletlen, mivel a billentyűzeten ég és föld az "i" és az "í" betű"
Akkor most én is kössek bele abba, hogy nem nagybetűvel kezdted, és nincs írásjel a végén? :)
nem kötünk bele mindenbe... csak nem adunk ki a kezünkből hibás szövegeket
és törekszünk arra, hogy helyesen írjunk!
de sebaj! írj, ahogy jónak látszik! aztán sírdogálj a munkanélküliben, hogy miért nem vesznek fel akárhová dolgozni ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!