Otthonülő nők! Mit csináltok napközben?
Nemrég megszűnt a munkahelyem, már találtam másikat, de csak 1-2 hónapon belül fog beindulni, addig maradok itthon, anyagilag úgysem gond az 1-2 hónap kimaradás, egy fizetésből is kijövünk, meg nem is lenne érdemes ennyi időre mást keressek.
A problémám az, hogy nagyon unatkozom itthon. Már kitakarítottam, az ebéd is megvan, egyszerűen nem tudom mit kezdjek magammal. Valami tipp?
Hát így elég nehéz tanácsot adni...
Ha valaki nem akar unatkozni, az feltalálja magát.
Vasalj, pakolj el a szekrényben, selejtezz ruhákat. Ha már ezek is megvoltak, jöhet a többi selejtezése. Tányérok, poharak ellenőrzése, fertőtlenítése (évente 2x amúgy is ajánlott egy teljes fertőtlenítés).
Ültesd át a növényeket, tápoldatozd őket. Mosd le a függönyöket, az ablakot, rakj rendet a számítógépeden, a régi, felesleges dolgokat töröld le. Tölts le új háttérképet.
Csinálhatnál egy spa-napot is, én amikor csak tehetem, megteszem. Takarítsd le a csillárokat, sikáld ki a cipőket. A nyáriakat rakd el máshová.
Rendszerezd a fényképeket. Rakj rendet a fűszereknél, ellenőrizd a szavatosságukat. Olvaszd le a hűtőt.
Van kutyusom amúgy, reggel voltam vele sétálni, meg majd megyünk este megint. Jó, hogy simogatom meg minden, de az nem köt le egész napra.
Azt hiszem, az a bajom, hogy egész életemben meg voltam szokva, hogy sok dolgom van és túl hirtelen jött ez a sok szabadidő.
Rendezd át a szobát, nappalit, vagy az egész lakást. Menj hobbi boltba keress kreatív elfoglaltságot. Fess otthon a falra, készíts díszeket. Vagy csavarogj a városban és keress karácsonyi ajándékokat, ha dolgozni mész úgyse lesz időd rá. :)
Pakold ki a szekrényed, selejtezd le a ruhatárad, a felesleget vidd el olyanokhoz, akik rászorulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!