Ajánlanátok nekem néhány kúrát, ami nálatok is bevált? Olyat, ami egy otthonülő számára sem számít megerőltetőnek?
A nőgyógyászom szerint fogynom kellene, azért nincs rendszeres menstruációm.
Nem eszem sok kenyeret, az is korpás vagy magvas, cukrot szinte alig eszek és méregtelenítő gyógyteát is iszok!
Hmmm. Magasság/súly?
Van valami akadálya annak, hogy kimozdulj sportolni? (Olyasmire gondolok, hogy betegség.)
Ezek nélkül nehéz bármit mondani.
Általában hogyan étkezel? Mondjuk tegnapi és mai menü?
nem betegségem van, egyszerűen otthonülő típus vagyok, nem szeretek kimozdulni. ezért szoktam tévé előtt, hastánc vagy torna DVD-t csinálni. körülbelül 166 cm vagyok és közel 100 kiló, bár annyi szerencsém van, hogy olyan egyenletesen oszlik el, hogy nem látszik rajtam.
Nem emlékszem a tegnapi menüre, de ma ettem reggelire egy kiflit, délben egy tányér levest és egy tányér prézlis tésztát házi szilvalekvárral. vacsora, az majd fél6 és 6 között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!