Hogy váltsak át "otthonülő"-ről?
Új emberekkel ismerkedhetsz máshol is, nemcsak bulikban. Sőt dizsikben elég nehéz ismerkedni, hacsak nem ordibálsz a hangos zene miatt. Járj el sportolni, könyvtárba....
Egyébként azokat az embereket is megismerhetnéd, akikkel az osztálytársaid is buliznak. ők is új emberek lennének a számodra. Egyszer kétszer elmehetsz velük is, ha hívnak. És kitudja, lehet jófejek és barátok lesztek. Csak így megy az ismerkedés. Nem kell magad kényelmetlenül érezned, hiszen lesz ott osztálytárs is, akiket ismersz.
Talán ha lenne valami hobby-d ami összehozhatna hasonló érdeklődésű emberkékkel, zene, film, sport, művészet, stb.
A buli nem igazán erre való szerintem.
Én sose voltam bulizni, nem nekem való közeg. Ellenben egy túratagozattal sokat járok kirándulni és hagyományőrző táborokba, ahol sok érdekes, velem azonos értékrendű emberrel ismerkedtem össze. A páromat is köztük ismertem meg, három éve vagyunk együtt, két hete elmentünk kirándulni egy várhoz és ott megkérte a kezem :) Jövőre tervezzük az esküvőt...
Keress olyan hobbit, ahol ismerkedhetsz! Például ha van kutyád, kezdd el őt tanítani, sportolni vele, különféle amatőr versenyek sok értékes emberrel hozhatnak össze. Vagy járj el lovagolni, iratkozz be az uszodába, önvédelmi tanfolyamra, ezek mind hasznos tevékenységek és újabb esélyed lehet barátokat találni! Sok sikert!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!