Milyen az olyan nő, aki 42 éves korára egy ebédet nem tud megfőzni, mert túl elfoglalt?
20 éve házas nőről van szó, van 2 gyerek: 19 és 15 évesek. A nő soha sem szokott főzni, mert egy boltban dolgozik és ha hazaér akkor már túl fáradt. Reggel 8-16ig dolgozik. Az édesanyja főz a férjére + gyerekekre + 5 emberre még. Magyarul a nagyi főz 65 évesen 9 felnőtt emberre, és még csomagol is nekik mindig kaját hogy otthon is legyen mit enniük.
Ez nem fura? Hétvégén mikor meg nem dolgozik, akkor az anyósáéknál esznek.
"A mai fiatal csajok nagy része egy kva rántottát nem tud összeütni de nem is akar mert annyira azért nem fontos a pasi,"
Miért az a lényeg, hogy "CSAJOK"? Egy férfi is elég nagy baj, ha nem tud főzni. Ha egyedül fog lakni, vagy a felesége - ilyen is van - dolgozik, nem ér rá, vagy elválnak, vagy a felesége kórházba kerül, stb. stb. akkor éhen fog halni?
01:15
Nem tudom, hány éves vagy, és hány családnál láttál sürgő-forgó nagyit, aki családi cseléd, de én egynél sem.
Továbbá szerintem a nagyi, aki kiszolgálja a családot, csak mert nem mer szólni, az nem tiszteletreméltó. Inkább sajnálatra.
Felnőtt ember, ha valami nem tetszik, lehet szólni. Ha meg nem szól - na, az a mártírkodás.
Jaj! Tessék kérem szelektálni és figyelmesen olvasni.Én a 40-es férj vagyok csak ezen az oldalon.
Mártírka más tészta én a kérdezőre kommenteltem de sokban osztom Mártírka véleményét még ha kissé sarkalatosan is fogalmazott.
Ne legyünk már ilyen gonoszak. Sajnos én is hajlamos vagyok bő lére ereszteni de már dolgozom rajta senki se tökéletes.Bocs.
"A nők ugyanannyit dolgoznak, mint a férfiak, azzal a különbséggel, hogy utána még ott a háztartás, meg a gyerekek.
A férj munka után meccset néz, stb. Főzhet ő is..."
Jajj, de jó az általánosítás!
"meccset néz" – már aki szokott, ugye. Képzeld el, hogy vannak férfiak, akik nem sportb.zik és utálják a meccset. Egyből egy tehát kilőve.
Ezek után már csak arra kérnélek, fejtsd ki, mit takar az általad leírt "stb". Mert ezt a szót olyankor szokás leírni, ha már nem jut eszünkbe semmi több.
Tehát: Mit csinálnak a gonosz, náci, önző férjek munka után, míg az asszonynak meg kell gebedni a háztartásban?
Sajnos a mai meghülyült világban, nem sikk, ha tud főzni egy nő.
Nem csak, hogy nem tud, de nem is akar!
A legtöbb nő elvárja, hogy eltartsa a pasija, amíg ő otthon -gyesen- egész nap a brazil tv-sorozatokat nézi.
Azután amikor meg hazajön fáradtan a férje, akkor még álljon neki főzni, meg mosogatni, mert ha nem, akkor beír a gyik-ba, hogy "milyen lusta pasija van".
Persze a többi otthonülő agyhalott is rögtön a pártját fogja, mert ők is egész nap a brazil Don Padrafos-t bámulják!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!