Békítsem a férjem az anyjával, vagy inkább maradjak ki ebből?
szia
Én azt vettem észre ebből a "leírásból vagy történetből"hogy az anyósod jobban szereti az exfeleséget mint téged . probálj meg még ha nehéz is kedveskedni az anyósodnak segíts neki főzni vagy ilyesmi hátha megenyhül a szíve . Utána ő is jobban belátja hogy hibázott(ik).Azt azért ne engedd hogy a kislányt és téged "levegőnek nézzen " én se hagynám.
Azert ez egy elegge osszetett dolog, valoszinuleg ti sem vagytok 100%-ig tisztak, de az anyosod sem, mert magunktol, vagy 1 embertol sztem nem alakul ilyenne a helyzet.
En szerintem 2 dolgot tehetsz, vagy bekitsd, vagy maradj ki teljsen, de egyaltalan ne kommentald az esemenyeket se.
Ilyen,ha egy elvalt, gyermekes pasival allsz ossze, sosem egyszeru a helyzet veluk. Folosleges leallni veszekedni vele, mert sosem lesz vege ennek a ceconak.
Szerintem maradj ki ebből,jobb tanácsot nem lehet adni.
Te nem tudnád őket kibékíteni egymással,hiszem téged utál a mama.A körülményeket csak ők ismerik,talán még Te sem tisztán csak ahogy a párod elmondta neked,de az éremnek mindig 2 oldala van.De ezzel neked már nem is kell foglalkoznod,ez legyen az Ő dolguk.Abban igaza van anyósodnak,hogy valóban semmi közötök hozzá ha oda jár az ex.Miért kellene nekik haragban lenni főleg,hogy ott az unoka.Az persze nagyon nem szép dolog,hogy a tiéteket nem fogadja el,így a Te viselkedésed,hogy nem foglalkozol velük érthető.Annyit tehetsz,hogy a férjed támogatod abban,hogy valamennyire tartson velük kapcsolatot,hiszen mégis csak a szülei,legalább havi,vagy 2-3 havonta látogassa meg őket,főleg mert idősek már.Az is érthető,hogy ellenszenvet érzel a másik kisgyerek iránt is ezek miatt a dolgok miatt,de tartsd kordában az érzéseidet,ne feledd nem a gyerek tehet róla,neki ne mutasd ha találkoztok.Arra vigyázz,hogy köztetek ez ne legyen vita téma,ennyit nem ér a dolog.Sajnálatos,hogy így alakult a helyzet.Neked ne legyen ezért lelkiismeret furdalásod.
szia!
Vélemény. Becsülni kell a jóindulatodat, mert ilyenkor már a legtöbb nő kigyót-békát szór az anyósára és a férje exére is. Valószínűleg tehát nem a Te gondolkodásoddal van a baj! Ha egy család vagytok, márpedig igen , hiszen a fia felesége vagy, azért van közöd hozzá, hogy az "ex" miért viszi anyósékhoz a gyereket. Mert egyrészt lehordja érte a férjedet ("hontalanná tette") , Téged abban a hitben hagy , hogy "örökös második" vagy; ráadásul azért gondolom jópárszor volt nálatok is a gyerek , tehát már ezért is van beleszólásod, belelátásod a dolgokba. Én egyet tennék a helyedben. Úgy , ahogy írod, állj ki a férjed mellett , és ne hagyd hogy megutálja a saját anyját ; de a nagy 3 lépés távolság legyen meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!