Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszítik el a realitásuk...

Miért veszítik el a realitásukat az emberek ha a szeretteiről van szó? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet,hogy csúnyán összevesztünk az egyik barátnőmmel. Nem csak én a legjob barátnőm is. Jogosan haragudtunk meg rá,ugyanis manipulálni próbált,arra akart rávenni,hogy ne beszéljek a legjobb barátnőmmel. Sikerült is elérnie egész nyáron nem beszéltem vele. Aztán kezdtem rájönni,hogy ő a hunyó... Elvárta,hogy csak azért utáljam a legjobb barátnőmet,mert ő is.Sikeresen egymás ellen hangolt minket. Most,hogy elkezdődött a suli tisztáztunk mindent a legjobb barátnőmmel és kibékültünk. A másik barátnőm úgy felkapta a vizet,hogy több mint egy hete nem beszél velem. Még majd nem én kértem tőle bocsánatot,amiért kibékültem a legjobbommal. Erre ma kiderül,hogy a pasija rettentő mérges ránk stb stb,mert hogy miért piszkáljuk az ő szerelmét,mit vétett ellenünk,mert mi vagyunk a gonoszak stb.. Annyira elegem van belőle,hogy szinte szentnek látja a barátnőjét,meg sem várja a mi magyarázatunkat csak beledurrog a a mi dolgunkba..Gondolom krokodil könnyeket ejtett neki aztán most első számú elenségek vagyunk számára.Oké szeresse,de nem veszítse el a realitását...Az anyja szint úgy "ki van ránk akadva" állítólag. Nem nagyon érdekel,de azért bosszantó,hogy az emberek nem látják a szeretteik hibáit. Mit tennétek ilyen helyzetben?

Előre is köszi!

2011. szept. 6. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
sztem ne foglalkozzatok a "párocskával"
2011. szept. 6. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Összeveszett mindenki mindenkivel, oké, de ennek mi köze a realitáshoz?
2011. szept. 6. 18:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért van köze hozzá,mert a fiú akiről szó van egyáltalán nem reálisan gondolkodik. Le sem sz*arja azt,hogy miért vesztünk össze,rögtön vakul a barátnője mellé áll. Hozzá teszem nem rajtam és a legjobb barátnőmön áll,hogy beszélünk-e vele. Ő nem bezsél velünk és még neki áll feljebb amikor miatta cserben hagytam a legrosszabbkor a barátnőmet. Sajnálom ha hülyén fogalmaztam amúgy,csak kiakadtam ma.
2011. szept. 6. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze ha szeret valaki valakit, akkor mellette àll ki.

Különben is gyerekes dolog, majd kibékültök.

2011. szept. 6. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Min csodálkozol, ha titeket is tudott manipulálni? És gondolom, te sem a barátodat hibáztatnád, ha összeveszne valakivel, és semmit sem tudnál az ügyről.
2011. szept. 8. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos össze-vissza hazudozott neki. Szerintem ez nem legjobb barátnő, és barát. Örüljetek, hogy megszabadultatok tőle. Egyszer a fiú is rá fog jönni, ki is valójában a szerelme. Szegényke. Ti ketten tartsatok össze, és ne engedjétek túl közel magatokhoz. Vannak ilyen csajok, akik nem bírnak magukkal. Azért manipulálnak másokat, hogy neki a legjobb legyen, csak őt imádják, szolgálják. Aztán a végén mindenki megutálja őket. Nem kell ilyen barát!
2011. szept. 9. 08:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!