Így is lehet? Külön kasszások, mi a megoldás?
Nem is tudom elképzelni ezt a helyzetet. Nálunk akinek épp több pénze van az "gondoskodik" a másikról. Iszonyű idegen nekem amit mesélsz.
Ezen csak drasztikusan lehetne változtatni, pl. Mi az hogy azt gondolja, hogy csak a pénze kell? amikor megajándékoztad egy babával?? ez nagyon felháborító. De ha annyira logikus a pasid, akkor mondd meg neki, hogy ezentúl a megkapott pénzed arányában adsz bele a közösbe, hogy te is férretehess. Én nem tudnék egy ilyen pasival együtt lenni, a legelső ilyen dolognál elhagytam volna..mert ez egyszerű zsugoriság!
Hogy müködik ez? ha majd a pici nagyobb lesz és bébikajához almát kell vennie, akkor kifizetetti veled a felét?:D vagy hogy?
Ez engem most nagyon sokkolt.
Én a sorrendet fordítva csináltam,először együtt éltünk pár évet(közös volt akkor is a kassza),aztán esküvő és utána gyerek.Szerintem ki kell ismerni a másikat,hogy együtt tudsz e vele hosszútávon élni,nagyjából azonosan gondolkoztok e,ugyan azt szeretnétek e.Nem szültem volna soha egy ilyen embernek gyereket,aki ennyire megaláz semmibe vesz ennyire nem akarja,hogy egy család legyünk.Aki ennyire egoista magának való az éljen egyedül,akkor mindene csak az övé.Ez így valóban nem család,milyen felfogás ez?Hogy lehet így együtt élni?Milyen példa lesztek a gyereketek előtt?Hát nem egy szerető egymást mindenben támogató egységet alkot család az biztos,ahol közös ágy asztal kassza...stb...
A gyereketeket közösen nevelitek?Neki hogyan vásároltok,felesbe?Bocs,de eléggé komikusnak gondolom ha a férjemmel osztozkodnánk a pénztárnál a pelenka árán.A háztartást közösen vezetitek,gondolok itt főzés mosás takarítás mindenre?Ő ugyan azt végzi amit Te?
Hihetetlen milyen emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!