Hölgyek gyerekkekel akik hosszú idő után elhagyták a férjüket valami miatt. Hogy miért és megbánták-e? Illetve miért nem bánták meg?
Én igaz nem hosszú idő után,de elhagytam a férjemet egy gyerekkel.Nem bántam meg,mert olyan ember volt,hogy nem lehetett vele együtt élni.Nem akarom részletezni,sem szidni Őt,legyen elég annyi,hogy teljesen lecsúszott azóta,nem tudta bizonyítani azóta sem,hogy tud normálisan élni.Ennek már 13 éve.Én azóta már újra férjnél vagyok,közös gyerekeink is vannak.Nagyon boldogok vagyunk együtt.Ha nem hagyom el akkor,talán a gyerekünkkel együtt minket is magával húz,és esélyünk sem lett volna a normális boldog életre.Akkor egy ideig nagyon rossz volt,de aztán talpra álltam hála Istennek.
Összefoglalva azt bántam meg,hogy fiatalon felelőtlenül hozzámentem,de azt nem,hogy elhagytam.Jól tettem.
Így most van egy boldog nagy családom,ahol szeretet és megbecsülés van köztünk.A férjem pedig ugyan úgy tekint a nagy 16 éves gyerekemre mint a saját közös gyerekeinkre,elvégre pici korától Ő neveli.
Nem a sajatom,hanem a tesom tapasztalata, o 12 ev utan hagyta el a ferjet a 8 eves unokahugommal, a tesom tartotta el 6 evig, nem akart dolgozni es szeretett bulizni, akkor borult ki a tesom, amikor kiderult,h van baratnoje mellete, a tesom szinte ures kezzel jott el, szegeny elegge kivolt, de hirtelen megismerkedett es ferfival, kozotte a sogrom kozott eg es fold a kulombseg, torodo, gondoskodo es DOLGOZO ferfi. A tesom beadta a valast, magara vallalva az osszes ezzel jaro anyagi terhet, de a szemet sogorom nem akarta alairni a papirokat, csak egy nagyobb osszeg ellenebe. Azota sikerult alairatni vele, legszivesebben agyonvernem, annyira utalom, penzehes bunko!!!
Szoval a tesom nem banta meg, sok ev utan most el eloszor kiegyensulyozott eletet!
Teljesen ellentmondásos amit írsz.Ha állandóan dolgoztál,amit az előzőkérdésed kommentjében állítottál"éjjel nappal",akkor,hogy tudtad ugyanúgy kivenni a részed a gyereknevelésből az otthoni teendőkből?Ha pedig felelőtlenül szórtátok a pénzt,abban Te is hibás vagy ne haragudj.Az pedig,hogy egy férfi a családfenntartó számomra természetes,és nem rendkívüli,így van rendjén.Persze ezért cserébe elvárhat dolgokat.De az már szerintem nem fér bele,hogy azt várja tolerálja a felesége,hogy néha félre kufircol.Azt pedig,hogy elmentél volna szívesen gyesre,na ezzel elárultad,fogalmad nincsen mi az 2 gyerekkel gyesen lenni.Te ebből csak annyit láttál,de jó,hogy nem kell addig sem dolgozni.Szánalmas.
De tudod mit nem értek?Ha a feleséged ennyire rossz,ha ennyi kifogásod van ellene,mi a francért akarsz minden áron vele maradni????Miért nem hagyod menni?Eddig is találtál nőt helyette,ezután is biztosan fogsz.
Ja,csak az lehet,hogy nem néz el mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!