24 évesen már tényleg családanyának kellene lennem?
Figyelt kérdés
A családom ugyanis állandóan szekál emiatt. 3 éve kezdték el, de a szülinapom óta (ami augusztusban volt) szinte nincs nap, hogy nem jegyeznék meg: jó lenne, ha már férjhez mennél és szülnél gyerekeket.
Én még szinte magamat is gyereknek érzem, nagyon távol áll tőlem az anyaság gondolata. Barátom ugyan van, de sosem gondolok arra, hogy de jó lenne már férjhez menni. Szeretném még élvezni az életet mindenféle kötöttség nélkül és a karrieremre koncentrálni.
Mit gondoltok erről?
2011. szept. 6. 11:16
21/24 anonim válasza:
hát nehéz ere válaszolni de egy zenei idézet talán vigasztal majd.." ha volna két éltem tudnám amit ma nem "
F/24
22/24 anonim válasza:
Legközelebb mond meg nekik, hogy ha annyira akarnak családot, akkor alapítsanak őt és ne téged kényszerítsenek olyan dolgokba amit nem szeretnél. :))
23/24 anonim válasza:
Figyelj ide! Ne a családra hallgass, nem ő neveli a gyerekedet, hanem te! Ezt te döntöd el, hogy mikor alapítasz saját családot! (az én anyám is már most mondja h min. 3 gyereket akar tőlem, és még csak 13 vagyok!!!!).....
24/24 anonim válasza:
22 éves vagyok, nagyon szeretnék már gyereket, de se a kapcsolatom nem olyan, hogy arra merjek vállalni, se az anyagi helyzetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!