Mostanában ismerkedtem társkeresőn és majdnem minden férfi megkérdezi tőlem, hogy ugye azért keresek társat, mert elváltam. Meg, hogy van-e gyerekem.
Eddig egyáltalán nem vágytam családra meg gyerekre. Nem is zavart a tény, hogy egyedül vagyok, de amikor 10-edjére kérdeztek rá, már kezdtem magam hülyén érezni.
Csak kerülgetik a forró kását, konkrétan arra mégse kérdezhet rá, hogy mi a bibi nálad, amiért még nem keltél el.
2011. aug. 21. 17:04
2/14 anonim válasza:
Nem olyan egyszeru 32 eves nem elvalt, gyerektelen nöt talalni. szerintem örulnek neki, h Te ilyen vagy.
en most kezdtem el komolyan elgondolkodni az eletemen, h szeretnek csaladot. 27 eves vagyok es nö.
2011. aug. 21. 17:04
3/14 anonim válasza:
hát.. az első gyermeket legjobb 25 éves korig világrahozni- így írják az orvosi könyvek. De minden helyzet más és más. Neked így alakult, szerintem nem gond, és a társkeresőn inkább örülnek, hogy nem elvált sokgyerekes anya vagy..
2011. aug. 21. 17:05
4/14 anonim válasza:
Ha nem akarsz, akkor nem kell. Nem szablya meg senki.
A nővérem 31, ő sem volt még soha házas.
Én 28 vagyok és néha, sőt mostanában elég sokszor vágyok családra meg gyerekre, de olyan kiálthatatlan vagyok, gonosz és ronda, hogy már kezdek beletörődni, hogy világ életemben egyedül leszek.
2011. aug. 21. 17:07
5/14 anonim válasza:
nagyon egyszerű találni gyerek nélküli nem elvált nőt. odamész és a fülébe súgod hogy:
"áljunk össze mint két kicsi legó"
2011. aug. 21. 17:08
6/14 anonim válasza:
szablya = szabja. Bocsi. :)
2011. aug. 21. 17:08
7/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem szükséges. Én igaz, csak 28 éves vagyok, de a korombeli ismerőseim háromnegyede még nem házas.
2011. aug. 21. 17:09
8/14 anonim válasza:
Ez a hasonlat szerintem kicsit sántít. Minden legónak ugyanis az egyik felén van pöckös része, a másik felén pedig "lyukas" része.
Tehát úgy összeállni mint két kicsi legó, maximum két homoszexuális férfi tudna.
De persze értettük, hogy érted. :)
2011. aug. 21. 17:10
9/14 anonim válasza:
33 vagyok 15 éve egy borzasztó házasságban,amit a 3 gyönyörű gyermekem tart össze...Örülj neki,hogy éltél,és nem vagy férjnél.Most már éretebben okosabban fogsz dönteni kinek szülsz picikét,és ki az akivel le tudod élni az életed...Én irigyellek...:-(
2011. aug. 21. 17:10
10/14 anonim válasza:
Nem kellene az élegyél, ha még nem találtad meg az igazit, de azért általában a 32 éves nők már házasok vagy elváltak. Ne akadj fent azon, hogy megkérdezik, én még egy 32 éves pasitól is megkérdezném. Szerintem természetes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!