Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 32 évesen tényleg már házasnak...

32 évesen tényleg már házasnak kellene lennem?

Figyelt kérdés

Mostanában ismerkedtem társkeresőn és majdnem minden férfi megkérdezi tőlem, hogy ugye azért keresek társat, mert elváltam. Meg, hogy van-e gyerekem.

Eddig egyáltalán nem vágytam családra meg gyerekre. Nem is zavart a tény, hogy egyedül vagyok, de amikor 10-edjére kérdeztek rá, már kezdtem magam hülyén érezni.

2011. aug. 21. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 35 alatti ismerőseim közül konkrétan 3-an házasok. Úgyhogy egyáltalán nem ez az általános. Miért kellene már házasnak lenned?
2011. aug. 21. 17:53
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Akkor elég csúnya/csóró/szerencsétlen ismerőseid lehetnek.

A házasulók korösszetételében történt vál -

tozások miatt folyamatosan emelkedik

a házasulók átlagos életkora. Míg 1990-

ben az elôször házasuló menyasszonyok

átlagosan 22 éves korban léptek

az anyakönyvvezetô elé, 2007-ben ezt

már 27,5 éves korukban tették. Az

elôször nô sülô férfi ak átlagos életkora

is több mint 5 évvel emelkedett: 24,7

évrôl 30,1 évre

2011. aug. 21. 18:51
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem nem élünk a múlt században amúgy mért lenne jobb ha 20 évesen házasodsz az első szembejövő lúzerrel mert elvakit a rózsaszin köd lesz 2 gyerek aztán 25 éves korodra már elváltál és egy fillér gyt. nélkül ott álsz 2 gyerekkel.
2011. aug. 21. 20:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ex-exbarátnőmtől én is megkérdeztem, hogy volt-e már férjnél. De már együtt voltunk, és nem neten ismerkedtünk.

Lehet, hogy nem az az általános, hogy ilyenkor már elváltak a nők, de azért nem is 0 az esélye. Tehát megkérdezi az ember, hiszen ez fontos.

Ja igen, és ő se volt még házas, és most 32 éves.

2011. aug. 21. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!