Mi van ma? Mindenki feszült és goromba?
Nem tudom, hogy front okozza-e, de ma tényleg csőstül éreztem, hogy mindenki feszült, robban. Akár ismerősökről van szó, akár idegenekről.
Kifejezetten a mai napon van ez, ezért is furcsa. Még a férjem is más, mint amilyen lenni szokott. Egy külföldi barátommal beszéltem angolul, férjem hallótávolságban volt. A baráttal pont egy vele azonos nemzetiségű ismerős furcsa viselkedését próbáltam megfejteni. A férjem nem igazán tud angolul, de amikor letettem, mondta, hogy félbehagyott mindent, mert annyira feszültnek érezte a hangomat és ő is feszült lett tőle.
Viszont visszapörgetve a beszélgetést, teljesen nyugodt hangvételű volt, inkább tanácstalan lehettem, mint feszült. A barát pedig nyugodt és érdeklődő volt, kérdéseket tett fel, azokra válaszoltam leginkább. (Tényleg, ő kimaradt a frontból? :))
Most estére már én is feszültnek érzem magam, ezért is kezdtem visszapörgetni a napomat és végiggondolni kikkel találkoztam, mik történtek.
Esetleg más is tapasztalt ma ilyet, vagy egyszerűen csak rossz napom volt?
Tényleg van valami!
Nekem mára elmúlt az ínyfájdalmam,a fejem sem fáj.Tegnap ilyenkor terveztem épp a mai napom,és olyan jónak tűnt..Erre ma csőtörésünk volt, egésznap enni sem bírtam, az összes szerelő h*lye balfék volt elvették csak az időm, pár óra múlva pedig kelek. :-) Szerdára már minden gondom megoldódik remélem.
A hűs időnek örülök,végre jobban alszom esténként:P
Nálunk tegnap is kaki nap volt és ma sem a legjobb.
A 2 éves fiam, és a 32 éves férjem :) na meg én is ingerlékeny, türelmetlen vagyok.
Remélem csak az idő miatt. Mert alig bírom a fiam hisztijeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!