Mi van ma? Mindenki feszült és goromba?
Nem tudom, hogy front okozza-e, de ma tényleg csőstül éreztem, hogy mindenki feszült, robban. Akár ismerősökről van szó, akár idegenekről.
Kifejezetten a mai napon van ez, ezért is furcsa. Még a férjem is más, mint amilyen lenni szokott. Egy külföldi barátommal beszéltem angolul, férjem hallótávolságban volt. A baráttal pont egy vele azonos nemzetiségű ismerős furcsa viselkedését próbáltam megfejteni. A férjem nem igazán tud angolul, de amikor letettem, mondta, hogy félbehagyott mindent, mert annyira feszültnek érezte a hangomat és ő is feszült lett tőle.
Viszont visszapörgetve a beszélgetést, teljesen nyugodt hangvételű volt, inkább tanácstalan lehettem, mint feszült. A barát pedig nyugodt és érdeklődő volt, kérdéseket tett fel, azokra válaszoltam leginkább. (Tényleg, ő kimaradt a frontból? :))
Most estére már én is feszültnek érzem magam, ezért is kezdtem visszapörgetni a napomat és végiggondolni kikkel találkoztam, mik történtek.
Esetleg más is tapasztalt ma ilyet, vagy egyszerűen csak rossz napom volt?
Voltam ma egy állásinterjún is, ott is nagyon furcsa, ellenséges volt a HR-es. De már a kézfogásnál is. Ott és akkor elkönyveltem annak, hogy vagy emlékeztetem valakire, akit nem kedvel, vagy egyszerűen ilyen emberundoros természete van.
De a napot összegezve ő is beleillik a feszültek sorába.
Most próbálom eldönteni, hogy egyszerűen szerencsétlenül alakult a napom, vagy tényleg van valami a légkörben, amitől ilyenek voltak ma az emberek?
Előfordul...én türelmetlen vagyok, mert hetek óta fél órára láttam a páromat...még két napig egyáltalán nem látom...
Aztán az általános igazságtalanságok az életben...
Na hogy egy kicsit pozitívabbat is írjak: nekem semmi bajom nem volt ma. Bár talán ez annak is köszönhető, hogy a párom elvitte a bankkártyáját, ergo nem tudtam bérletet venni, ergo nem tudtam elmenni ügyeket intézni (lehet akkor én is ideges lettem volna :D).
Így itthon voltam, zenét hallgattam, nagy rendet raktam, kitakarítottam, főztem egy finomat, macskáztam, és amit tudtam, igyekeztem online elintézni (persze semmit nem sikerült).
Mondjuk a fejem fáj egy kicsit, de sajna hónapok óta fáj, szóval már hozzászoktam, fel se tűnik egy front :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!