Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy szemétke...

Mit lehet kezdeni egy szemétkedő anyóssal, aki az unokáit semmibe nem nézi?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 12:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
86%

ja a hormonzavaros hölgy" azaz én.. mesélek még egy szösszenetet :) főztem töltött káposztát, lányom aki elött én soha nem szidtam magyaráztam mamájáról közölte , hogy jaj.. azt a mama szereti vihet neki át??? én kb.. beleakartam hányni.. de mosolyogva kiszedtem két öklömnyi gombocot(nagyon nagyokat szoktam csinálni) és káposztát. Ő örömmel átvitte. majd kb. 40 perc múlva jött, hogy gyere anya gyorsan a mamam rosszul van. Átmentem a fogadtatás a következő a gyerekem füle hallatára :( ez mind a te hibád, még főzni sem tudsz te tehén... rosszul lett a lelkem, mivel ültő helyében megevett egy akkora adag káposztát, amivel egy kisebb család jól lakott volna.. én kényszerintettem belé?????

ja sértés lenyelve hozzak szóda bikarbónát?? drága anyuka válasza, hord el magad meg a zabi gyerekd.. (lányom füle hallatára) nos, nekem egy férfi volt az életemben a fia.. de lehet a lányából indúlt ki aki több fa.sz.t fogott mint kilincset..

ezért tünhet úgy, és tényleg úgy is van, hogy nem könnyezek a halála miatt. Sajnálom hogy meghalt, mint embert.. de aki titeket ennyit bántott, megalázott azt siratnátok???? csak érdekelne.. kedves kommentelő, hogy hol volt itt az emberség???? vagy az anyósnak nem kell???

én pont ez miatt megfogadtam, hogy legyen bármilyen majd a lányom párja, soha nem fogom megszégyeniteni, ez a lányom döntése... soha nem fogom bántani!

2011. szept. 6. 06:12
 22/22 anonim válasza:
# 17/21 Gratulálok IQ bajnok. Nem írom le, hogy mi vagy, mert kimoderálnak.
2012. dec. 2. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!