Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy szemétke...

Mit lehet kezdeni egy szemétkedő anyóssal, aki az unokáit semmibe nem nézi?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 12:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%

13:33

Lelki terrorban tartott, amikor a párom meg ott volt.. tettete magát.. persze, hogy nem hitt nekem, hisz "anya a lányaként szeret"

Alapból nem maradtam volna együtt egy olyan pasival aki ennyire nem lát át a dolgokon és az anyja mellet áll ki.

2011. szept. 5. 13:50
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk is mindig szemétkedett az anyós, szóltam a férjemnek, leült vele megbeszélni, vele kedves volt, velem továbbra is szemétkedett. A férjem nem volt vak, se süket, megmondta az anyjának, hogy ha engem el akar üldözni, akkor őt is elveszítheti, és a leendő unokákat is... Anyósom ekkor sem fogta fel. Azóta nem beszélünk, az unokákat sem látta, de nem miattam, férjem szigorúan nem engedi.
2011. szept. 5. 13:59
 13/22 anonim ***** válasza:
20%
Aki megmondta a valót, annak 0 % -a van. Aki csak nyalt kettőt, 80 feletti. Kedves kérdező? Te vétlen vagy? De azért ne félj! Hamarosan te leszel az anyós.
2011. szept. 5. 14:08
 14/22 A kérdező kommentje:
Igen.De ha én adni nem tudok!Azt tuti nem veszem el az unokáim elől ami az ővükké lenne..
2011. szept. 5. 14:20
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami konkrétumot írnál...
2011. szept. 5. 14:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Mit lehet kezdeni egy olyan kérdéssel, amivel semmit nem adsz ki? Mit lehet rá írni? Semmit.
2011. szept. 5. 15:38
 17/22 anonim ***** válasza:
30%
13:33-13:38 Azért mert valaki segéd munkás,nem bisztos hogy hülye!!A másik ha rajtad 15kg plusz volt és utána már 30kg plusz az nem hormon zavar volt már az elején sem,hanem zabáltál!!!Én nem védem a párodat,de minden szülö védi a gyerekét és jot akar neki,a párod a te szüleidel jol meg van???mert ez az anyos apos téma,hát elég nehéz dolog!!A kérdezönek az anyosa az unokáit nézi semmibe,az már látod elég rossz dolog,szerintem te egy kényes p...icsa lehetsz,aki örül hogy meg halt az anyosa,ugy hogy szerintem pont annyi hiba van bened mind az anyosodba volt!!!De te is leszel anyos,akor majd téged is utálni fognak,vagy te fogsz utálni valakit???ÖNZÖK VAGYTOK EMBEREK,a párotokal foglalkozatok ne az anyosal meg az aposal!!!!KÉRDEZÖ ha nem foglalkozik az unokával az ö baja,nem a tied!!!13:38 te meg gondolkoz mit irsz,mert a párodnak az anya volt,és ö biztos szerete az anyát,de te még a saját párodat is le segéd munkásoztad,ugy hogy szép egy ember lehetsz,nem becsülöd a saját párodat???ez is nagy gond manapság!!!Ugy hogy pro kontra nálad!!Csak te vagy valaki,mindenki más nulla,lehet neked iskolád,ha a vakondtol is sötéteb vagy!!!
2011. szept. 5. 21:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Helyes irás 2:)Tartalom 5 :):):)
2011. szept. 5. 22:10
 19/22 anonim ***** válasza:
84%

El kell költözni tőle messzire, ha lehetséges.

ja, a molett nőt fikázónak üzenem: ha valakinek 30 kg fölöslege van, az már pont hogy a hormonzavar, zabálással ennyit nem lehet összeszedni, úgyhogy ne cseszegesd, mert a sors még megviccel és neked is lesz vmi betegséged...

2011. szept. 6. 03:19
 20/22 anonim ***** válasza:
64%
hormonzavaros hölgy nem fikázta a párját, tény, hogy segédmunkás és ha nem szeretném :) 10 éve nem tartanék ki melette.. ezt arra irtam, hogy nem voltam jó diplomávala a segédmunkás fiának :) azóta vékony vagyok.. :) gyógyszert szedek :) a hormonzavarra..de igazad van az orvosok tévedtek és neked igazad van.. te vagy a névnéküli bátor lovag :) és tartom magam :) a véleményemhez, van olyan anyós aki ok nélkül gec.i.. ja és hozzátenném, hogy szerinted az unokájával milyen volt ha velem igy bánt??? te sem vagy egy iq bajnok :) no sebaj, a véleményem tartom :) ez van..
2011. szept. 6. 05:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!