Annyira elkeserít. Az exem elvette a barátaimat. Mit tennétek?
Kb 1 éve szakítottunk, azóta engem szinte sehova nem hívott az a baráti társaság, amibe én vittem bele őt. Én már haver voltam velük vagy 7-8 éve. Igaz, az utobbi időben nem sok kedvem volt kijárni kocsmázni meg ilyenek, inkább másvalamiket csináltam, de akkoris. Soha nem keresnek. Nem gratuláltak az eljegyzésemhez, nem hívnak sehova. Persze az idióta exem ott virít minden szülinapon, összejövetelen. Annyira idegesít. Én se kerestem őket, mert meg voltam sértődve, még kirándulni se hívtak május elsején, fel se köszöntöttek szülinapomkor.
Tudom, hogy túl komoly lettem hozzájuk, nemsokára férjhezmegyek, összeköltöztünk a párommal, egyetemre járok, dolgozok, háztartást vezetek, ők meg még mindig csak lézengenek otthon, hol van munkájuk, hol nincs, csak arról szól az életük, hogy legyen meg hétvégén a pénz piára meg cigire.
De akkoris rosszul esik, hogy soha sehova nem hívnak az exem miatt( gondolom). A többi barátnőm mind kiment külföldre vagy más városba( akik igazi barátaim) csak ez a haveri társaság maradt, ami bár nem volt jó, de mégis volt kivel kimoccani néha.
Szrintetek hagyjam őket? Ne foglakozzak vele? Vagy keressem meg őket, és kérdezzem meg, hogy mégis mi van?
23/L
Vannak rajtuk kívül igazi barátnőim, akiket nagyon szeretek, akikkel tartjuk a kapcsolatot. Szóval nem maradtam egyedöl, mert az átlaghoz képest még mindig sok barátom van, csak ez a társaság esett ki( azok a barátnőim, akik benne voltak, már rég leváltak róluk, mert tényleg már semmiről se lehet velük beszélgetni azonkívűl, hogy ki hogy rugott be a hétvégén és mennyit és hoiva és milyet hányt és ezt túlzás nélkül mondom). 3 év után kérdezték meg, hogy ja, amúgy te milyen egyetemre jérsz? Jó hülye vagy... nah
Szóval valószínűleg lemorzsolódtam volna én róluk amúgy is, de valamiéert mégis bánt, hogy nem keresnek. Én se értem miért.
És mi van a bőlegényed társaságával?
Hagyd az exed társaságát,meg az exed életét...Inkább koncentrálj a sajátodra és építs ki független új kapcsolatokat :-)
Meg is van a válasz, te magad írtad le:
"Én se kerestem őket, mert meg voltam sértődve"
"Tudom, hogy túl komoly lettem hozzájuk"
kb 1éve szakítottatok és már házasságra készülsz valaki mással? Ez azért meglepett.
Mi olyan meglepő rajta? Tavaly szeptemberben szakítottunk az exemmel, nagyrészben a mostani párom miatt. Decemberben jöttünk össze, áprilisban megkérte a kezem, jövő augusztusban lesz az esküvő:)
Amúgy már vagy 5 éve ismerjük egymást és kb a második hónaptól együtt élunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!