Szerintetek egy ilyen kapcsolatba miért vállal be a nő mégegy gyereket?
Sokhelyen olvasom hogy az apuka nem csinál otthon semmit,se a háztartásba nem segit bele sem a gyereknevelésbe.Felmerül bennem a kérdés hogy egy ilyen helyzetben lévő nő miért válallja azt hogy mégegy gyereket szül és látja el teljesen egyedül.
Az én férjem sem egy mintaapa,bár szülés előtt lefektettük a szabályokat mégsem ugy történtek a dolgok(bár a jelek azt mutatják egyre javul a helyzet ahogy a gyerek egyre idősebb).A két gyerek terv ugrott,eszem ágában nincs mégegy babát bevállalni,akik mégis megteszik,miért?Mire gondolnak ilyenkor?
amikor bevállalták, még lehet hogy látták az anyagi biztonságot
nem akarok beszélni a svájci hitelesekről, de azok is mikor felvették a hitelt, még tudták törleszteni
az állam teszi egyre lehetetlenebbé a megélhetésünket, ahelyett hogy fejlődnénk
Na a svájci frankos hitelt inkább hagyjuk. Nagyon jól tudta mindenki aki felvette, hogy ez egy lutri. Felvehették volna forintban is, de ők inkább a kockázatot választották, most meg sírnak, és várják hogy majd valaki kifizeti helyettük. Hozzáteszem, a hitelesek nagy részének nem élet-halál kérdése volt hogy hozzájut-e az adott összeghez vagy sem. Vállalták a kockázatot, megszívták, ennyi.
Egy forinthiteles mondta: mindenki annyira sajnálja a devizahiteleseket, érdekes, engem nem sajnált senki anno, amikor magasabb törlesztőt fizettem, mert inkább biztosra mentem, és a forint alapú hitelt választottam.
A nők hazudnak!
Azt hazudják, hogy : "szültem neki x gyereket és stb... stb..."
Miközben saját magának szülte!!
A férfi, csak egy eszköz volt hozzá...
Az offenzíva jelentése: nagy erejű támadás. És ez egyáltalán nem illik a szövegkörnyezetbe.
Azt üzenném a forinthiteles ismerősödnek és mindenki másnak:
Értsétek már meg, itt nem csak a svájci frankos hitelekkel van baj. Itt cakompakk a bankrendszer egyeduralmával, kizsákmányoló magatartásával, és a kormány bankpárti, embernyúzó hozzáállásával vannak a gondok. Óriási gondok.
De nyugi! Míg a magyar ember első reagálása: "Fúj, bezzeg nekem nem segít senki. Akkor neki se!" ahelyett, hogy úgy istenigazából összefognánk...nos addig úgy kell nekünk bamba, ostoba, gyáva magyar!!!!
Orbán is elmondta, hogy a törlesztőrészleteket és a kamatot, teljesen szabadon a bank választja meg, hogy neki mi a jó
és olyat is hallottam, hogy ezt a kockázatot (ami a svájci frankkal járt) a banknak kellett volna vállalnia
most egy ügyvéd talált rést a pajzson
ugyanis a Magyar jogszabályok felett állnak az Uniós jogszabályok és a magyar nem felel meg annak, így indul a per és majd mennek utána a többiek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!