Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ilyen kapcsola...

Szerintetek egy ilyen kapcsolatba miért vállal be a nő mégegy gyereket?

Figyelt kérdés

Sokhelyen olvasom hogy az apuka nem csinál otthon semmit,se a háztartásba nem segit bele sem a gyereknevelésbe.Felmerül bennem a kérdés hogy egy ilyen helyzetben lévő nő miért válallja azt hogy mégegy gyereket szül és látja el teljesen egyedül.

Az én férjem sem egy mintaapa,bár szülés előtt lefektettük a szabályokat mégsem ugy történtek a dolgok(bár a jelek azt mutatják egyre javul a helyzet ahogy a gyerek egyre idősebb).A két gyerek terv ugrott,eszem ágában nincs mégegy babát bevállalni,akik mégis megteszik,miért?Mire gondolnak ilyenkor?

2011. szept. 5. 07:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
én hallottam ilyet, a kollégáim(mind nő) mondták, mikor bizonytalan voltam a gyerekvállalásban, hogy csak akkor vállaljam be, ha megértettem, ha egy nő szül, tulajdonképpen magának szül...
2011. szept. 7. 16:06
 22/28 anonim ***** válasza:
és ez a válasz szerintem.
2011. szept. 7. 16:07
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos EGYELŐRE a mai világban nem lehet egy gyereknél többet bevállalni véleményem szerint. Legalábbis itt ebben az országban nem. Én nem értem meg azokat a párokat vagy szülőket akik panaszkodnak mindenre, hogy nincs se idejük se pénzük erre meg arra a gyerekek mellett/miatt. És?! ki kötelezte őket arra hogy ennyi gyerek legyen? Egy kicsit se tudom őket sajnálni. Szerintem mindenki addig nyujtózkdjon amíg a takarója ér.
2011. szept. 7. 17:21
 24/28 anonim ***** válasza:

amikor bevállalták, még lehet hogy látták az anyagi biztonságot

nem akarok beszélni a svájci hitelesekről, de azok is mikor felvették a hitelt, még tudták törleszteni

az állam teszi egyre lehetetlenebbé a megélhetésünket, ahelyett hogy fejlődnénk

2011. szept. 7. 17:30
 25/28 anonim ***** válasza:
48%

Na a svájci frankos hitelt inkább hagyjuk. Nagyon jól tudta mindenki aki felvette, hogy ez egy lutri. Felvehették volna forintban is, de ők inkább a kockázatot választották, most meg sírnak, és várják hogy majd valaki kifizeti helyettük. Hozzáteszem, a hitelesek nagy részének nem élet-halál kérdése volt hogy hozzájut-e az adott összeghez vagy sem. Vállalták a kockázatot, megszívták, ennyi.

Egy forinthiteles mondta: mindenki annyira sajnálja a devizahiteleseket, érdekes, engem nem sajnált senki anno, amikor magasabb törlesztőt fizettem, mert inkább biztosra mentem, és a forint alapú hitelt választottam.

2011. szept. 7. 21:24
 26/28 anonim ***** válasza:
61%

A nők hazudnak!

Azt hazudják, hogy : "szültem neki x gyereket és stb... stb..."

Miközben saját magának szülte!!

A férfi, csak egy eszköz volt hozzá...

2011. szept. 7. 22:00
 27/28 anonim ***** válasza:
67%

Az offenzíva jelentése: nagy erejű támadás. És ez egyáltalán nem illik a szövegkörnyezetbe.

Azt üzenném a forinthiteles ismerősödnek és mindenki másnak:

Értsétek már meg, itt nem csak a svájci frankos hitelekkel van baj. Itt cakompakk a bankrendszer egyeduralmával, kizsákmányoló magatartásával, és a kormány bankpárti, embernyúzó hozzáállásával vannak a gondok. Óriási gondok.

De nyugi! Míg a magyar ember első reagálása: "Fúj, bezzeg nekem nem segít senki. Akkor neki se!" ahelyett, hogy úgy istenigazából összefognánk...nos addig úgy kell nekünk bamba, ostoba, gyáva magyar!!!!

2011. szept. 8. 10:00
 28/28 anonim ***** válasza:

Orbán is elmondta, hogy a törlesztőrészleteket és a kamatot, teljesen szabadon a bank választja meg, hogy neki mi a jó

és olyat is hallottam, hogy ezt a kockázatot (ami a svájci frankkal járt) a banknak kellett volna vállalnia

most egy ügyvéd talált rést a pajzson

ugyanis a Magyar jogszabályok felett állnak az Uniós jogszabályok és a magyar nem felel meg annak, így indul a per és majd mennek utána a többiek....

2011. szept. 8. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!