Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem azt mondta, hogy a...

A férjem azt mondta, hogy a kisebbik gyerekünk és én csak "szülséges rossz vagyunk". Teljesen magam alatt vagyok?

Figyelt kérdés

Napok óta rossz kedvű, aztán jött hogy állandóan b@sztatom minden f.szsággal(mert megkérem, hogy menjünk el vásárolni, vagy kéne tejet venni, stb..). Meg elege van belőlem.

Sokat dolgozik, de a gyerekek nevelését (3 éves a lányom, a fiam 7 hónapos) teljesen egyedül csinálom, a háztartást, is minden nap főzök, tisztaság, van a gyerekek szép vasalt ruhában járnak.

Ha itthon is van nem segít csak ül a gép előtt, nagynéha elviszi a lányt, de pl. eszébe nem jutna egyszer hogy elvigye Őket mig megfőzök, vagy levigye bringázni a lányt, mert Ő nem játszóterezik, meg egyáltalán semmit nem csinál.

Ráadásul a csládja is elég érdekes, Ők is állandóan mindenbe beleszólnak, hogy csináljam.

Ott tartok ha meglátok egy családot sétálni az Apukával együtt sírvafakadok, idén nem voltunk nyaralni sem, nincsenek közös programok. Sajnos autóm sincs de ahogy tudok elmegyek a ét gyerekkel tömegközlekedve (Bp.).

Szerettem volna egy sok közös családi élményt, úgy látszik ez Nekem nem fog megadatni...

Köszönöm, hogy kiírhattam a bánatom...

2011. szept. 4. 21:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező.

Megmondanád, hogy miért szolgálod így ki a férjedet és teszel meg mindent neki, amikor meg sem érdemli és te meg a cselédje van. Te rontottad el, elkényeztetted, sokszor a férfiak is olyanok tudnak lenni,mint a gyerekek, a kedves feleség megcsinál mindent, helyettük is, a férfi pedig természetesnek veszi és ha nem kapja meg szóvá teszi, hisztizik. Ha elég talpraesett vagy és nem akarod, hogy ez tovább folytatódjon, akkor állj a lábadra és legyél határozottabb, keményebb a férjeddel. Én őszintén szólva rettentően kiábrándítónak tartom az ilyen férfiakat, ne alázd meg magad többet, ne szolgáld ki pár napig legalább, nincs vasalás, mosás, majd csinál magának, ha ő semmibe nem néz téged, akkor te miért szolgálod ki? Buta vagy, ha tovább folytatod ezt és te és a lányod lesznek ennek a történetnek a legnagyobb vesztesei. Ezt tartsd észben és hallgass azokra, akik itt írogattak, jó tanácsot adtak,akár meg is mutathatod neki. Csak tegyél már valamit, ne tedd ezt magaddal, többet érdemelsz és ez a férfi kevesebbnek lát téged, mint ami vagy. Gondolkodj el azon megéri-e tovább maradni vele, ha nincs változás menj külön tőle, ha nem vagy képes változni, akkor viszont ne gyere a gyikre panaszkodni, tanácsot kérni, mert akkor megérdemled a sorsod, fájó, de ez az igazság. Szóval, kitartás és cselekedj.

2011. szept. 5. 02:55
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat, utolsó megfogadom a tanácsodat, de az is lehet hogy összepakolok és kicsit elmegyek itthonról.
2011. szept. 5. 07:09
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

szüleidhez nem tudnál kicsit elutazni, ottaludni a gyerekekkel? kikapcsolna. Sajnos nálunk is ez van. Nekem pl. jó lenne, ha szombat de. bevásárolnának, én addig takarítanék, vasárnap meg kimennének a ház mögötti játszóra, míg megfőzök. Mert így 11kor nekiállni az ebédfőzésnek eléggé gáz. Ráadásul most a naggyal nem tudok boltba menni, mert szobatisztul, és félek, bepisilne a boltban, mert ha szól, azonnal bili vagy becsurog. A gyerekeknek van mindig főtt kaja, de azt nem eszi meg. Ő sokat dolgozik, megértem, hogy pihenni akar, de én kelek a gyerekekhez, minden nap, én fürdetem, etetem őket, 0-24 órás szolgálat.

Nekem arra is lenne igényem, hogy kettesben menjünk el valahová, de anyós nem vigyáz két gyerekre. Nagyon nem érzem magam jól ebben a házasságban :(

2011. szept. 5. 11:01
 24/24 anonim ***** válasza:
97%

Én hasonlóan voltam még a beszólások is stimmelnek.. bár nem mind.. én bizony ott hagytam a páromat, mikor a lányunk 1,5é volt, hat hónapot külön voltunk . Minden nap jött könyörgött.. stb.. irásba foglaltam.. rész a házimunkában, gyerekre felügylet legalább heti három nap...stb.. visszamentünk. Nem bntam meg.. azóta minden nap játszik a gyerekkel.. a házimunkára még most is noszogatni kell, de azért beszólás után megcsinálja.. nem olyan szinten mint megigérte.. de azért segít.. bevásárlás és néha elmosogat.. többet várnék, de azért ez is nagy lépés tőle.. azóta béke van, néha ha olyat csinálnak(gyerkőcel) azért bizony kiakadok és veszekszek, de elmondja hogy igazam van,stb.. még veszekedni sem lehet igy... elvégre igazam van :)

szerintem szünet és az idő megoldja, de aki ilyet mond a gyerekére az nem ember!! nem apa!! hagy ott és kicsit te is találj magadra, aztán ha ő is változik akkor talán lehet folytatni...

kitartás és tudom milyen nehéz lehet most neked.

2011. szept. 6. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!