Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem azt mondta, hogy a...

A férjem azt mondta, hogy a kisebbik gyerekünk és én csak "szülséges rossz vagyunk". Teljesen magam alatt vagyok?

Figyelt kérdés

Napok óta rossz kedvű, aztán jött hogy állandóan b@sztatom minden f.szsággal(mert megkérem, hogy menjünk el vásárolni, vagy kéne tejet venni, stb..). Meg elege van belőlem.

Sokat dolgozik, de a gyerekek nevelését (3 éves a lányom, a fiam 7 hónapos) teljesen egyedül csinálom, a háztartást, is minden nap főzök, tisztaság, van a gyerekek szép vasalt ruhában járnak.

Ha itthon is van nem segít csak ül a gép előtt, nagynéha elviszi a lányt, de pl. eszébe nem jutna egyszer hogy elvigye Őket mig megfőzök, vagy levigye bringázni a lányt, mert Ő nem játszóterezik, meg egyáltalán semmit nem csinál.

Ráadásul a csládja is elég érdekes, Ők is állandóan mindenbe beleszólnak, hogy csináljam.

Ott tartok ha meglátok egy családot sétálni az Apukával együtt sírvafakadok, idén nem voltunk nyaralni sem, nincsenek közös programok. Sajnos autóm sincs de ahogy tudok elmegyek a ét gyerekkel tömegközlekedve (Bp.).

Szerettem volna egy sok közös családi élményt, úgy látszik ez Nekem nem fog megadatni...

Köszönöm, hogy kiírhattam a bánatom...

2011. szept. 4. 21:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
passworld: DIVORCE
2011. szept. 4. 21:34
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
Én a helyedben minden fenyegetés és szó nélkül írnék egy napirendet, h mit csinász, valamint megírnám neki, h most itt az idő, póbálja meg milyen az nem heti 5*8 órát, hanem heti 7*24 órát dolgozni és szépen menj el egy hétre a szüleidhez pihenni. Persze azt is írd meg, h visszajössz, csak szeretnéd, ha megtudná, h mit él ő át. Aztán egyik este a kezébe adod a levelet és lelépsz.
2011. szept. 4. 21:36
 13/24 anonim ***** válasza:
68%
"mit élsz te át"
2011. szept. 4. 21:37
 14/24 anonim ***** válasza:
65%
Ja, és a levélről legyen másolatod, h ha esetleg akadékoskodna v válni akarna és bizonygatni akarná, h rossz anya vagy, mert ott hagytad őket, akkor sztem a levélnek lehet jelentősége.
2011. szept. 4. 21:40
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát én teljes egészében megértelek. Nekem is azt mondta a gyerekem apja, hogy mi vagyunk az ő "keresztje".

A másik két gyerekét imádja, mindent elkövet, mindent megadik nekik, a mi gyerekünket pedig le sem sz@rja, hetente esetleg egyszer ha benéz tíz percre.

Ha meglátok egy családot, már azon elsírom magam, Két év alatt egyetlenegy alkalommal el nem vitte sehová a gyereket, de még csak sétálni sem.

Már teljesen belebetegedtem.

Nem élünk együtt, de ettől még törődhetne a gyerekével.

2011. szept. 4. 21:47
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek, hogy írt. Próbáltam vele beszélni, de hárít és azt mondta ha nem hagyom békén csak rosszabb lesz.

Hát most békén van hagyva....

Sajnos az hogy rossz kedve van és fáradt egy dolog, de mióta megszületett a lány tehát 3 éve azt követően csak másfél év mulva vitte el előszőr egyedül valamerre kb. 15 percre.

Ne értsetek félre én imádom a gyerekeimet, és nem akarom lepasszolni Őket sehová, arról van szó hogy a lányának nagyon KELL az Apja mert imádja, szereti Őt keresi, de sajnos alig látja.

A szüleim segítenek rengeteget, de nem akarnak vele találkozni egy darabig (a férjemmel) mert haragszanak rá.

Ha hazajön meghallgatom a problémáját, beszélgetünk, vasalt pólója van, vascorája minden (a hátsója ki van nyalva) de ha hazajövök a piacról a két gyerekkel plusz a rengeteg cuccal meg nem kérdezné hogy lemenjek felhozzam? (harmadikon lakunk..).

Én nagyon igyekszem helytállni de érzem hogy kimerült vagyok, és azt érzem hgy jobb lenne ha nem lenne itthon.

Sajnálom mert a gyerekeim imádják de mint mondta nincs türelme épp csak egy kicsi...

Nem tudom mi lesz igy a későbbiekben?

Ha minden rám marad hogy fogok dolgozni menni meg a kicsikért ha nem segit semmiben..?

2011. szept. 4. 21:53
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
hány férfi értékelné az ilyen feleséget.KITARTÁST!
2011. szept. 4. 22:05
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Az egyik válaszoló írta, hogy hagyd rá a gyerekeket és a háztartást 1 hétre, teljesen igaza van!

Így úgysem értékeli, te mennyit dolgozol, csak azt látja, h. minden kész van és magától értetődőnek veszi.

Legyen benned egy kicsi egészséges önzőség is.

Vagy egyik nap amikor otthon van a férjed, fogd magad bízd rá a 2 gyereked, te meg menj el fodrászhoz, barátnőkhöz...vegyél egy csinos ruhát - és érezd jól magad.

Fel a fejjel! :)

2011. szept. 4. 22:13
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Olvasom az előttem szólókat és sajnos nem tudok mindenben egyet érteni. Normális esetben természetesen az lenne a legjobb, ha leülnétek megbeszélni a dolgokat, de tapasztalatból tudom, hogy sajnos léteznek olyan emberek, akikkel egyszerűen nem lehet beszélni! Én hosszú-hosszú évekig próbáltam megértetni a volt vőlegényemmel, hogy mi a problémám a kapcsolatunkkal, de a vége mindig egy hatalmas nagy veszekedés volt, mert mást sem tudott hajtogatni, csak hogy hagyjam már békén a hülyeségeimmel. Gyakorlatilag soha nem figyelt rám, nem volt képes odafigyelni arra, hogy miről beszélek.

Amikor megelégeltem a dolgokat és összepakoltam a cuccaimat, hogy elköltözöm, akkor összetört és rögtön minden problémát meg akart oldani, de sajnos ezzel olyannyira elkésett, hogy addigra már semmit nem éreztem iránta. Három éve már, hogy elhagytam és új életet kezdtem, de még mindig jelentkezik néha és próbálkozik. Teljesen megváltozott, sokkal figyelmesebb és normálisabb ember lett belőle, de nekem már sosem kéne. Talán arra jó volt neki ez az egész, hogy megtanulja, igenis oda kell figyelni a másikra, mert emberből vagyunk.

Ha nem tudsz beszélni a pároddal, akkor gyerekek ide vagy oda, de lépned kell. Soha ne azt nézd, hogy a gyerekek apuka nélkül maradnak, mert egy ilyen ember nem jó apa. Aki nem figyel oda a családjára és nem érdeklik őt a mindennapi problémák, az felszínes ember lévén mindent az ég világon felszínesen fog kezelni. Sajnos ez ellen nem lehet tenni semmit. Nem vagyunk egyformák.

Ne tölts azzal még hosszú éveket, hogy arra vársz, hogy megváltozzon, mert nem fog!

2011. szept. 4. 22:21
 20/24 anonim ***** válasza:
84%

sajnálom :(

ha nem tudjátok megbeszélni, és helyrehozni, jobb a válás

2011. szept. 4. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!