Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire vélnétek, hogy a lányotok...

Mire vélnétek, hogy a lányotok ilyen?

Figyelt kérdés

16 éves, de már nagyon önállósodna, nagyon menne. Mindent önállóan csinál, főz magának, mosogat, takarít, mos, ami kell, megveszi, talán csak vasalni nem tud. Ezzel ugyan még nincs is probléma, főleg úgy, hogy állandóan egyedül van itthon, párom és én is rengeteget dolgozunk, valamilyen szinten önállósodnia kellett. De! Ha valamiben segíteni akarok, legyen az a legapróbb dolog, rám szól, hogy ne, anyu majd akkor is te fogod megcsinálni, ha egyedül lakom egy másik városban? Múltkor is tanszereket akartam venni neki, de azt mondta, hogy majd ő, vagy tán még egyetem alatt is én akarok suliba járni ügyetintézni? Állandóan azt hajtogatja, hogy majd mikor elköltözik két év múlva, ez így meg úgy lesz, ő úgy fogja csinálni. Már itthon is spórol, hogy majd tudja finanszírozni az albérlete - reményei szerint spórolással minél alacsonyabb - rezsijét a kevés munkából, amit a suli mellett fog keresni. Minden dologhoz kapcsolatosan, odamondja, hogy majd ekkor meg akkor az úgy lesz, és ne segítsünk semmiben, mert majd később sem fogunk felmenni Pestre villanykörtét szerelni. Egyébként nagyon jó a viszonyunk, kívánom, hogy mindenkinek ilyen lánya legyen. Jól tanul, nem iszik, nem drogozik, egyszer kaptam rajta cigarettán, de sírt, és megígérte, hogy soha többé. Ám most elgondolkodtam, vajon mennyire is jó az a nagyon? Vajon miért menekül? Ennyire szabadlelkű lenne, vagy lehet valami komolyabb is a háttérben? Köszönöm előre is!

40/N

2011. szept. 4. 20:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem utál itt lakni, imádja Kecskemétet, de Pestet még jobban sajnos. Az iskolában mindenki szereti, mikor 2 hete kórházban volt, egyszerre 20 osztálytársa látogatta meg, plusz külső barátok is, bár ők nem egyszerre. Délután is sokott csavarogni velük 2-3 órát, buliba is sokszor jár, és nem megy a tanulás rovására. Nem értem, lehet-e más baj. Amúgy már nem várom meg, és nem vagyok ránőve, sosem voltam, csak mindent megadtam neki, és még ma is igyekszem, de ruhán és kaján kívül nem fogad el nagyon mást.
2011. szept. 5. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!