Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves lánynak engednétek a...

17 éves lánynak engednétek a cigit? Mit tennétek, ha a tiltás ellenére is cigizne?

Figyelt kérdés
Februárban lesz 18
2011. szept. 4. 15:04
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
38%

10:03

Ugye te se gondolond komolyan a sok baromságot, amit írsz?

Oké, oké káros az egészségre, de azért hagyjuk már, hogy egy dohányzó lány nem talál magának majd pasit az egyetemen....

2011. szept. 14. 10:08
 52/55 anonim ***** válasza:
38%
10:03 azért nem reagálod kicsit túl?! Én is cigizek, és soha nem fordultak el tőlem undorodva az emberek, persze van egy sajátságos szaga, de ez kb 10 perc alatt eltűnik (pláne ha az ember iszik vmit cigizés után, akkor 2-3 perc múlva sem érezni már). Ja és van barátnőm, aki nem dohányzik. A fogam pedig ugyanolyan színű, mint a nemdohányzóké.
2011. szept. 14. 10:10
 53/55 anonim ***** válasza:
38%
A sok tiszta és ápolt egyetemista fiún meg beröhögtem... mintha az egyetem nem pont a "részegen piálunk csajozunk ezerrel és sz@runk a világba"-időszak lenne...
2011. szept. 14. 10:11
 54/55 anonim ***** válasza:
38%
Ja és még annyit tennék hozzá, hogy az idült szívelégtelenségben szenvedők is az utolsó egy évükben gyak. fulladoznak a tüdőödémától, úgyhogy remélem soha többé nem eszel disznóhúst!!! A halál mindig csúnya, legyen az tüdőrák, akármilyen rák, vagy bármi más! Mindig csúnya, aki nemdohányzó annak se lesz szebb!
2011. szept. 14. 10:14
 55/55 anonim válasza:
57%
Nyilván való hogy azok az emberek akikről én koptatom a pofámat gusztustalanok tudnak lenni, én elfogadom az ellenérveket, és nem mindenki magából indul ki mint pár toronyeszű vki, de az hogy túlreagálom? Úgy őszintén... most ezt páran komolyan is gondolták... ez nem túlreagálás kérem szépen XD hanem figyelmeztetés ha egy ember emiatt a végét járja és nem gondolom hogy mindenki kínokkal hal meg, mert nyilvánvaló hogy a Világtörténelemben voltak elhalálozások melyek egyszerű elalvásból soha nem tértek vissza, aztán kóma, stb. Behalni lehet a "hülyeségeken amiket ide össze vissza írtam, de behalni mástól is lehet aminek pl fő pontja ez itt ez a kis cikk... ;) nyilván nem érthetünk mindenben egyet és nem állítottam semmit erre sem figyelt oda senki, az emberek különbözők, ápolt és igénytelen a rókázásról meg annyit és az alkoholfogyasztásról, hogy egyeteme választja meg és azon egyetemek diákjai, a rókázós züllős időszak még ált. sulikban és gimikben is bőven akad, de azért kiszögeznék valamit, ne legyen rá senki büszke, eddig akárhány orvos barátomat ismerek pszichiáter, nőgyógyász és stb. egyikük sem züllött állat módjára, hogy okádni kelljen, sem az öregapám mint vegyészmérnök, sem a volt évfolyamtársam villamosmérnök, sem az építészmérnök osztálytársam, aki legjobb barátom és sorolhatnám. Elég szomorú ezen "behalni hogy, tiszta és ápolt egyetemista" akkor ha ezen vki behal az egy igénytelen primitív gondolkodású vmi lehet. Mindennek van határa amúgy azzal hogy itt rengetegen még a szabályokat sem tartják be, OFFOLNAK Ugyanazt beírják, válaszokra válaszolnak,másokat sértegetnek, provokálnak, és el lehet olvasni a többit cool király módon eltért a nép a tárgytól. Talán ha a mondanivalómban nem azt nézné a kedves kis közösség itt hogy mibe lehet belekötni akkor talán nem fikázódnának és nem szegnék meg a szabályt ennek ellenére én kiállok amellett amit írtam és ha tán nem arról írtam volna ami a kérdésre a válasz akkor IQ-light a nép. A fogacskái az első fázisokban mindenkinek természetes lehet csak nem örökké még kb úgy 20 évig csinálja zsinórban az ember és hiába mossa a fogait itt írt is vki olyat hogy hiába mossa mégis sárga pedig nem is dohányzik, de azért a fogzománca sincs senkinek acélból hogy ne szuvasodjon és ne puhuljon fel mert a savas gyümölcsök fogyasztása a kóla hogyha isznak az emberek a cigi után vmit, hát a víz nem semlegesíti a szagot így az íze is marad tehát csak két megoldás van megmosod vagy iszol rá vmi löttyöt, persze a száj ph értéke az csökken. Nah engem ettől kezdve bocs de nem érdekel, most nyugodt szívvel behalhattok, bár az jó is volna, és csak útravalóul nem az a helyes hogy csapatban támadunk egy emberre mert nem értünk egyet vele de ez könnyen visszafelé is elsülhet, mert nincs szüksége a társadalomnak az ilyen emberekre tehát jó bagózást én is mint már írtam azt is hogy magam is dohányoztam és az elektromosra váltottam, segített, de látom aki nem érti azzal még a tudomány sem érteti meg azokat a reális példákat melyeket szóba hoztam. Lehet hogy ennek a csajnak is van pasija de abban is biztos vagyok hogy egyetemista csávónak van dohányzó csaja és fordítva is, de azt is tudom hogy a legtöbbnek pont az ellenkezője mind, és majd erre a 17 éves leányzó is rájön, hogy milyen szar érzés ha füstölög azzal a sz..ral és félreállnak mellőle és ma már a hírekben is olvasni hogy egyre több és több területen tilos a dohányzás. (azért a nagyszavú k...göknek azt mondom hogy cigivel tankoljanak, "díjazni fogják" :) ) és bevezetik mert rengetegen így is akarják, a többség is ezt támogatja, a dohány ára egyre csak növekszik és a piáé is. Engem továbbá nem érdekel ez a téma, mert már rengeteg dolog nem is témába vág, és el kell fogadni az ellenérveket is de nem vitatkozom tovább, mert ha valaki azon kiakad ami reális és amit nem is jól értelmezett akkor az igen szegény ember, és sajnálatra méltó.
2011. szept. 14. 12:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!