17 éves lánynak engednétek a cigit? Mit tennétek, ha a tiltás ellenére is cigizne?
Te a lány vagy vagy valamelyik szüleje?
Szerintem ha megbeszélitek, higy otthon nincs cigi, az már okés. Ha bulizik vagy haverokkal van, hadd gyújtosn rá, viszont ha otthon meg tudja állni, hogy ne cigizzen, akkor talán könnyebben fog tudni róla leszokni, ha egyszer benő a feje lágya.
nana
elvileg egy 17-18éves gyerek még középiskolába jár.tehát nincs keresete..amiből pl cigit tudna venni..szóval akkor ki ad neki pénzt cigire?!ezt sosem értettem,hogy annyi kis sz@ros cigizik,vajon honnan van pénzük cigire ha nem anyu/apu ad nekik rá??
Ha szülő vagy: annyit tudsz tenni, hogy otthon ne engedd cigizni, annyival is kevesebbet szív.
A barátom szüleire nagyon haragszom, mert neki engedték otthon, és most már láncdohányos :S és rohadt sokat költ erre, és egy mozit nem bír ki!!! És még csak 23 éves, fő a fejem, hogy szoktassam le :S:S:S
Nekem nem engedték, így felnőtt koromra is annyi maradt meg, hogy csak akkor gyújtok rá, ha pl. beülünk valahova egy pohár borra - máskor egyáltalán nem.
A gyerekeimmel is így fogom csinálni.
Amúgy meg az is jogos, hogy ha a gyereknek a szülő adja a pénzt, akkor joga van valamennyire beleszólni, mire költi. Ha meg olyan hülye, hogy a saját nyári munkája által megkeresett pénzt cigire költi, arra dolgozott...
én dohányoztam kb. fél évig.társaság,barátok hatására.
aztán láttam ezt az oldalt és komolyan elgondolkodtam a dolgokon.meg utáltam,hogy mindig büdös volt a hajam,anyuméknak meg mindig hazudnom kellett,hogy csak a barátok cigiztek amiatt olyan a "szagom".
nah hát ettől elment a kedvem a dohányzástól: [link]
Nekem mindkét szülőm cigizik----tehát ROSSZ PÉLDA
én 21 éves vagyok de életemben még csak ki sem próbáltam a cigit, annyira gyűlölöm, hogy nem tudom elmondani...
Felesleges pénzkidobás (eddig házat lehetett volna építeni abból a pénzből amit anyámék cigire költöttek), emellett büdös, káros az egészségre...
Szerintem csak a gyenge ember dohányzik...
Ja és manapság még csak nem is menő.
egy dohányzó párt pedig sosem választanék magamnak
Ne tégy mást, tedd ezt eléje: /22 éves fiú, COPD-s!/
22 évesen ebbe a betegségben szenvedek
Kezdeti tünetek: Beszéd, hang:
a hang megváltozása, rekedtség
Általános tünetek:
a hát, karok, lábak, has fájdalma, merevsége, éjszakai izzadás, fáradtság, fejfájás, fokozott szomjúságérzés, gerinc fájdalom, gyengeség (fizikai), hát fájdalom, hőhullámok bőrpírrel, influenzaszerű tünetek, mellkasi fájdalom, torokfájás
Has és emésztő rendszer:
a széklet egyéb rendellenességei, bűzös széklet, emésztési zavarok, gyomorégés, hányinger, szájbűz
Szem:
a szem megerőltetése, égő szem, könnyezés, véreres szem
Húgyrendszer:
a vizelet színének megváltozása, égő érzés vizelés során
Magatartás, felismerés, érzelem:
bizonytalan önkép, identitás, boldogtalanság, hangulatingadozás, lehangoltság, szegényes önkép, szorongás, viselkedés megváltozása
Keringés és légzés:
egyéb mellkasi fájdalom, fájdalmas légvétel, fulladás-érzés, hirtelen kialakuló nehézlégzés, légszomj, erős mellkasi fájdalom, horkolás, pulzus megváltozása, sóhajtozás, tüdővérzés
Szájüreg:
fehér felrakódások (könnyen eltávolítható), foghullás, ínyvérzés
Ivarszervek:
herefájdalom, -duzzanat, herefájdalom, -érzékenység
Ideg-, csont- és izomrendszer:
zsibbadás
Későbbi tünetek: Általános tünetek:
hőhullámok bőrpírrel, mellkasi fájdalom, szorongás, torokfájás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!