Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves lánynak engednétek a...

17 éves lánynak engednétek a cigit? Mit tennétek, ha a tiltás ellenére is cigizne?

Figyelt kérdés
Februárban lesz 18
2011. szept. 4. 15:04
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
59%
Semmit.Minél jobban tiltják,annál jobban csinálják.Ezt nevezhetjük a fiatalkori lázadás egyik rossz oldalának is.Fenyegetőzéssel sem megy a szülő semmire,legfeljebb az lesz az eredménye,hogy megromlik a kapcsolatuk és a gyerek stikában fogja szívni.Én tudom,ezeken keresztülmentem fiatalként.Azóta munkám van,és magamnak veszem meg.Ismerem minden káros hatását,de nem szokok le.De attól,hogy cigizek néhány füves cigin kívül nem próbáltam más drogot.A füves cigi sem igazán tetszett,idiótán viselkedtem tőle.
2011. szept. 13. 19:30
 42/55 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell tiltani, mert az úgysem segít. Hiába vinnéd be egy kórházba és mutogatnál tüdő RTG felvételeket, kijön elfelejt, vagy azt gondolja én leszek a kivétel.

Két nagy gyerekünk van egyik sem nyúlt soha a cigarettához.

Nem azért mert nagyapám, édesapám fiatalon rákban halt meg mert erős cigisek voltak, és nem azért mert a munkám során rengeteg

tüdőrákos haldokló embert láttak.

Konkrétan nem tudom miért nem cigarettáznak csak remélni tudom, hogy a nevelésünk és, hogy tőlünk nem láttak soha bagózást.

Az tény, hogy beszéltem nekik, hogy nem sikk a cigarettázás, hogy a velem korú nőknek akik cigiznek milyen a bőrük, igenis büdös a szájuk, ruhájuk. Itt vki. írta, hogy a dohányos szüleinél milyen jó illat van és este megy a ruha mosásba. Hát a nagykabátokat nem hiszem, hogy az ember minden este ki mossa, és a falak is rendesen beveszik a bűzt. A tüdő szöveteket és bőrt sem lehet csak úgy kiszellőztetni. Akárhogy szépítjük van szag bármit tesznek az emberek ellene.

Még azt mondanám el neked, hogy én egy üzlet asszony vagyok, és bizony a külföldi partnereim között ciki dohányozni. Jobb helyeken már lenézik, kinézik a cigarettázókat. Konferenciákon, külföldi utakon egy magára valamit adó nő, férfi nem áll neki bagózni, mert bizony összesúgnak mögötte. Az amerikai főnököm (férfi) 50 évesen tette le pedig erős dohányos volt, de látta, hogy karrierje múlhat ezen.Főnökei nem nézték jó szemmel a cigizését.

Most 5 év után ha dohányos mellé kerül valahol, csodálkozva, undorodva mondja fú ilyen voltam én is?

Tegnap voltam üzleti úton a Miskolci kórházban. A lift mellett egy plakát volt egy cigiző nő képével és mellette egy szöveg.

Te szereted a hamutartót kinyalni?:)))

Egyébként tök mindegy mit fogsz és hol dolgozni. Még ha egy takarító nő lennél akkor is lehetsz tiszta, elegáns úrinő. Viszont amikor bedugod a szádba azt a sz.rt már tényleg csak egy takarítónő leszel. És amit itt sokan írtak, számold ki 10 év alatt mit tudnál venni azon amit el pöfékelsz.

Ráadásul más embereket teszel k..va gazdaggá ha veszed a cigarettát.

Remélem felülkerekesik benned a NŐ és nem gyújtasz rá soha.

2011. szept. 13. 19:36
 43/55 anonim válasza:
100%
Én leültetném és addig cigiztetném, amíg rosszul nem lesz. Egy életre abbahagyja :)
2011. szept. 13. 21:30
 44/55 anonim ***** válasza:

Bemutatkoznék neki.

Itt vagyok 20 évesen az életben tök akaratos ember és nem függök egy növénytől... hát ez elég LOL szerintem...

Büdös az ember szája. Ma már nem is trendy. A nemdohányos pasik nagy része nem szeret "hamutállal" csókolózni.

Sárga lesz a foga- remélem tudja mennyi egy fogfehérítés ára... mert ha egy kicsit is ad magára nem megy sárga fogakkal utcára. Én fogfehérítős PearlWeisst használok, az ca. 1400 forint és kisebb is a tubusa. Emelett félévente iWhite vagy valami komolyabb cucc...

Ha nagyon sokat dohányzik sárga és göcsörtös lesz a körme. A fura az hogy a felső réteget le lehet szedni... kb. olyan mint a gomba szal ronda nagyon.

Akkor a tüdőrákos dolgok nem nagyon szokták érdekelni az embereket... jajam... csak egyszer lehet be kéne vinni a tiniket a kórházba és megmutatni hogy Joli néni 93 éves és saját lábán jár, amíg Pista bácsi 56 évesen dohányosként levegőt alig kap nem hogy még kolbászoljon a folyosón...

Nem is beszélve az érszűkületről, az amputációról, jah és hogy a transzplant listán hátrébb kerül az ember...

Nem feltétlenül az a baj vele hogy korábban hal meg az ember tőle - ez tény ugyebár- mert erre tesznek a fiatalok - mint ahogy én is anno. DE AZ MÁR MINDJÁRT NEM MINDEGY MILYEN AZ EMBER ÉLETMINŐSÉGE! nem mindegy hogy Joli néni 93 évig happyn elvolt, vagy az hogy Pista bácsi hátralevő élete elég bekorlátozott lesz...

Tehát lehet nagyapa/ xyz/ ismerőse dohányosként megélte a 89et, igen ám, de az életminőség is számít, nemde?

Nah ez az amiért én le akarok szokni! Én 50évesen is snowboardozni akarok és szórakozni élni az életem!

Olvastasd el vele nyugodtan amit írtam, igaz történeten alapult a nevek mások...

2011. szept. 14. 00:43
 45/55 anonim ***** válasza:

* - nem, tehát függök, először azt akartam írni h nem tudom lerakni...

mondjuk azért egész jó vagyok h napi 1 doboz helyett már 2-3 hétig is kitart egy doboz, úgy hogy még másoknak is adok :D

2011. szept. 14. 00:46
 46/55 anonim ***** válasza:
én azt mondanám neki, hogy a lakásban nem gyújthat rá, bagózás után 10 percig nem jöhet be kintről, a ruháit meg innentől maga mossa. ha nem érzem a büdöset, akkor kevésbé zavar, hogy a lányom igénytelen.
2011. szept. 14. 04:10
 47/55 anonim ***** válasza:
92%
Ha a szülők dohányoznak, az a legjobb példamutatás, hogy ők is leszoknak. Akkor már erkölcsi alapjuk is van rá, hogy tiltsák. Plusz szerezni egy filmet a dohányzás ártalmairól, és együtt nézegetni, beszélgetni róla.
2011. szept. 14. 07:56
 48/55 anonim ***** válasza:
43%
Jól megverném, majd elvonulnék a sarokba sírni, hogy ilyen unintelligens gyerekem van.
2011. szept. 14. 08:25
 49/55 anonim ***** válasza:
42%

Hát tiltani nem éri meg, annál jobban fog dohányozni.Ha megkeresi a pénzt cigire, akkor vegyen, de a lakásban nem cigizhetne.

Sárga fogak: Én nem dohányzom, mégis sárga a fogam -.-

pedig mosom 2x-3x is naponta.

2011. szept. 14. 08:35
 50/55 anonim válasza:

A sárga fogak mellékesek, ha őt ez nem zavarja mert most olvastam a leányzó beírását h ő az akiről írogatunk. Sárga fog, szuvas rothad büdös mint a vadállat, mérsékeld de nagyon, másrészt mit szólnak hozzá a suliban mondjuk egyetemen ha te a sok tiszta és ápolt egyetemista fiúk között vagy, odamegy hozzád az egyik ha bejössz neki, és beszélsz hozzá, érzi a szagokat, látja h sárgák a körmeid, mert egyetemen nem illik feltűnő körömlakkokkal rejteni a problémád, ha tüdőszűrésre mész mert jobb helyeken a suli is elküldhet tüdőszűrésre ha olyan szakmát választasz, ahol épp kell az orvosi mert 17 évesen még nem lehetsz egyetemista, se fősulis, nálam a lovaskollégiumban kérték, minden rendben volt felvettek és egy k...rva jó környezetben teljesült az álmom, viszont a tüdőszűrőben bűn halál szagok vannak ezt nekem elhiheted, a patológia is vetekszik ezen szagokkal, csak van egy különbség a kettő közt: hogy a tüdőrákosok akik nem ott fekszenek hanem eredményre várnak, minden lélegzet vételükkel köhögnek, krákognak, tüdő váladékot köpnek, később a tüdejüket amely fájdalmas és véres köhögés rothadás szagúak a kezdetektől fogva, és fájdalmas szüntelen köhögésüktől és amit még darabokban mellé kiköpnek

(azok az elhalt tüdő szövetek)egyszerűen levegőt sem tudnak már venni, meghalnak. Lassú és fájdalmas gyógyíthatatlan vagy vastüdőben is végezheted ha ezt így folytatod, de ne gondold hogy az kellemesebb... ugyan él benne az ember mert azzal lélegeztetik de csak a fejed látszik ki belőle meg sem tudsz mozdulni, wc-re sem tudsz kimenni mert az életed függ attól a géptől, ameddig élsz abban kell élned. Akkor melyik vajon a jobb a kettő közül... egyik sem igaz e... ha már köhögsz és ha csak néha is de olykor erőltet AZONNAL HAGYD ABBA AZT A MÉREGRUDAT! Mégis csak füstöt szívsz, ilyen alapon már a gyárkéményt is szívhatná az ember. Válts át elektromos cigire, már a biztonsági őröktől kezdve minden értelmes ember azt szívja mert az nem büdös és nem káros, nézz utána nem drága és csak gőzt szívsz amely még kitisztítja valamelyest az a sok kárt, és az a legjobb hogy bárhol szívhatod, csak gőzt fújsz ki nem füstöt és az sem füstöl. Hidd el jobban jársz ha már ennyire kell a bagó. Menősködni a haverok előtt lehet hogy tudsz a bagóval, de nagyobb menő leszel ha váltasz egy elektromosra, azzal menőbb leszel és nagyvonalúbb, és ha már az sem kell te leszel a példa rá hogy nem süllyedsz le az aljanéphez akiknek még a gégerák is kialakulóban van és eltorzul a hangjuk.

2011. szept. 14. 10:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!