Miért mondják folyton lesajnálóan, hogy majd engem is megtalál a szerelem, mikor nem?
Szüleim, rokonok folyton ezt mondogatják. Mindig az unokatesóimhoz hasonlítanak, akiknek örökké van párjuk, ha kiteszik, nem bírnak két hetet se társ nélkül élni.
Én egyedülálló vagyok, és elvagyok így, meg elviselem hogy minden családi összejövetelen ott lóg mindenkin a "tartozéka". Ez engem nem zavar, de nem értem, őket viszont miért, hogy nekem nincs?
Úgy érzem, egy társ nem egy mobiltelefon, akit havonta lecserélünk egy jobbra, ha már "elavult", csak azért nem járnék valakivel, hogy legyen valakim.
Sőt, folyton hallom, látom barátok féltékenységi jeleneteit, veszekedéseit, és úgy döntöttem, ezekből én nem kérek.
Olyan pasi biztos nincs a világon, aki elviselné, hogy nem lát pl. 1 hétig, mert olyan kedvem van, hogy egyedül akarok lenni, és senkit nem akarok látni.
Meg olyan sincs, aki kibírná, hogy ne szexeljünk az első pár hónapban, hanem emberileg ismerjük meg egymást.
Sok embernek taszít az érintése, a családban nem szokás csak úgy megérinteni egy közeli családtagot sem... meg igazából rettegek a szerelemtől, az abból adódó kiszolgáltatottságtól is. Mindig megfutamodok ha tudom, hogy kölcsönös lenne az érzelem, és én is meg tudnám szeretni az illetőt.
Tehát alkalmatlan vagyok egy kapcsolatra.
Csak idegesít, hogy elvagyok így, de mégis azt éreztetikvelem, hogy "nincs párod? kevesebbet érsz!"
20/L
"de nem jön el, mert gyorsan elmenekülök, mielőtt "gáz" lenne"
mehehe
"hiába menekülsz, hiába futsz"
szerintem iszonyat jó érzés szerelmesnek lenni.
én a helyedben nem hagynám ki az életemből! :)
én csak vesztenék vele, nekem nem kell.
és bosszant, h a családom is ilyen idiótaságokat szajkóz...nem hiszek a rózsaszín álmokban.
ja, addig tartana a naaaaaaaaaaaaaaagy szerelem, amíg a pasinak viszket a micsodája.
utána, ha meglát egy másik csajt, aki szintén jó, majd az fog neki kelleni.
kár áltatni h.lyeségekkel.
nem érdemes 1-2-3 évre, vagy még kevesebbre "beruháznom", mert csak pofáraesés a vége.
nem egy könyv fogja meghatározni a sorsomat :D
egyszerűen nem hagyom, hogy kialakuljon a szerelem, ha érzek egy kicsit erősebb vonzódást, eltávolodok az illetőtől.
nem vagyunk állatok, nem csak az ösztöneink diktálnak.
nem véletlenül ilyen fejlett az ember agya, amit arra kell használni, hogy döntsünk vele.
a szerelem is az ELME DÖNTÉSE, a hormonok mellett.
igen is dönthtesz arról, hogy hagyod, hogy az érzelmeid átvegyék az uralmat az elméd fölött, vagy nem dőlsz be egy bájos pofinak, pár kedves, unszoló mondatnak.
lehet a logikus, racionális gondolkodást is választani.
az álmok az alvás alatti REM-fázisba valók, nem a való életbe.
normális, elérhető célokat kell keresni, nem holmi "szerelmekről, örök egymásra találásokról" álmodozni, ami úgyis paradoxon.
nagyjából 100 házasságra jut 90 válás. nekem nincs szükségem érzelmi megrázkódtatásokra.
írjátok csak, hogy úgy járok, mint 1 dráma főhőse, holni fantazgamórában, de nem hat meg, nem is érdekel.
arra bezzeg nem lehet válaszolni, hogy hogyan állítsam le az idióta családtagokat. -.-
"a szerelem is az ELME DÖNTÉSE, a hormonok mellett"
-hát ez a nagy tévedés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. szerelem (villámcsapás)
2. elme döntöget- (rendszerint ilyenkor össze-vissza, mint egy idióta)
3. a hormonok ettől alakulnak
tudati prioritás van!
-szerencsétlen családtagjaidat meg hagyd békén, nézd el nekik gyengeségüket :)))
nem tudom, én a szerelemtől sem h.lyülök meg.
egyszer voltam, és rájötztem, totál felesleges érzelem :D
csak pórul jár, aki beleéli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!