Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Iszonyúan félek az édesanyámtó...

Iszonyúan félek az édesanyámtól. Lelki terror?

Figyelt kérdés

Az édesanyámmal való kapcsolatom egy rémálom. Ennek az oka rendkívül szokatlan és furcsa. Negyedik éve, hogy anorexiával vádol és "kezel". Elképesztően aggresszív nő egyébként is, de velem még inkább. Ahogy kora reggel felkell már jön hozzám, hogy mit reggeliztem, mit fogok ebédelni, mi lesz a vacsorám és közben folyamatosan BÁMUL. Kémleli a testem egy hátborzongatóan félelmetes tekintettel az arcán. Felteszi a kérdést, hogy "Van itthon kenyér?? MIT FOG ENNI A GYEREK??" Ilyenkor izzik a szeme, mintha elborult volna az agya olyan. Én meg rettegek tőle.

Állandóan azzal fenyeget, hogy meg fogok hallni. Hogy kiállnak a bordáim, csak én nem látom.

Az életem mellette nem más, mint egy valódi horror.

Én TÖKÉLETESEN meg vagyok elégedve az alakommal. 164cm/48kg 17 éves vagyok.

Nem tudom ennek van-e hozzá, köze de sok fiúnak is bejövök.

MIT CSINÁLJAK????

2011. szept. 3. 22:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én anyaként úgy gondolom, hogy édesanyád egyszerűen aggódik érted. Gondoltál már arra, hogy nem ő a furcsa, hanem te? Anyád szeret téged, de te? Te szereted őt?
2011. szept. 7. 11:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Én is anya vagyok, de szerintem ez már messze nem a szeretet jele. Vagy fóbia anyuka részéről, vagy a mindent ellenőrzés alatt tartani akaró ember viselkedése. És 17 évesen ezt természetesnek tartani sem kell, nemhogy szenvedni tőle.
2011. szept. 8. 08:37
 23/23 A kérdező kommentje:

"mindent ellenőrzés alatt tartani akaró ember"

Ő pontosan ilyen!!

Nem kell természetesnek tartanom, de mit tudok tenni ellene ??

2011. szept. 8. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!