Férjem kiakadt mert takarítónőt akarok hívni a házba. (Állandóra) Elkezdte nekem ecsetelni hogy turkálna a cuccunkban stb. Összevesztünk ezen. Most Miért kell ezen így kiakadnia?
Semmi kivetnivalót nem látok ebben.
Én egyedül tudok akkora kupit csinálni, hogy 10 ember kevés hozzá.
Ha megtehetitek miért ne?? Azért dolgozol, hogy kényelmes legyen az életed.
A férjed valószínű a lopástól fél, efelől szerintem megnyugtathatod.
nálunk is van "takarító nő" aki minden hétfőn és pénteken jön. Egy kedves idős néni az utcánkból akinek kell a nyugdíj kiegészítés... Én egyetemre járok, húgom szintén, anyukám reggel 8 délután 4 ig dolgozik.. se neki se nekünk nincs időnk takarítani. Mi is reggel elmegyünk és este 7 ig az egyetemen vagyunk gyakran hétvégén meg plusz képzésre járok a húgom aki hétvégén főz és porszívózik.
Ha megtehetitek miért ne? azért dolgozik az ember, hogy az élete könnyebb legyen és nem azért, hogy a ház is egy plusz teher legyen..
Egyik fórumon egy 3 gyerekes anyuka írta, hogy amikor már nagyon elkanászodik a társaság, akkor sztrájkol. Este hazamegy, leül, olvas, keresztrejtvényt fejt. Aztán amikor már nincs egy tiszta kiskanál sem, akkor kapcsol a társaság....
Ha a férjed fáradt és lepihen a munka után, akkor bújj mellé... ha olvas, te is ülj le olvasni. Ha megesz a kosz, akkor lehet, hogy kapcsol.
hááát én lesz.nám h mit mond a férjem kivéve, ha azt h mostantól ő takarít!
Én most épp munkát keresek szóval logikus h mindent én csinálok, de amint találok itt bizony felezve lesz a mosogatás, takarításban mondjuk most is segít, ma is őcsinálta a nagyszobát, én meg az előszobát meg a fürdőt, de én főzök, mosok, gondozom, fésülöm a macskákat pucolom az almukat, etetem őket, elmosom a táljaikat stb. És aki azzt kérdezte h nincs-e 1-2 órájuk takarítani.
Most őszintén, ti otthon ültök hétvégén???? Mi vagy anyámékhoz megyünk, v az ő anyjáékhoz, v nagyszülők, v program van, minden hétvégén minimum délig alszunk, ma fél 5 volt mire a drágám egyáltalán lefürdött, miért? Mert hétvégén pihenünk!!!! Én meg hétköznap szakdogát írok, mosok főzök mosogatok és a macskákat tartom rendben, postára járok, meg egyéb hivatalos ügyeket intézek, ez lefoglal egy napomból kb 5-6 órát, és akkor most épp nem dolgozom, mi lesz ha dolgozni fogok? Elképzelésem sincs!!!! Majd át kell állni egy másik szisztémára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!