Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem kiakadt mert takarítónő...

Férjem kiakadt mert takarítónőt akarok hívni a házba. (Állandóra) Elkezdte nekem ecsetelni hogy turkálna a cuccunkban stb. Összevesztünk ezen. Most Miért kell ezen így kiakadnia?

Figyelt kérdés
Én is dolgozok ő is. Amikor otthon vagyok pihenni szeretnék és nem a háztartással foglalkozni.. Köszönöm a válaszokat! 30N
2011. szept. 3. 19:11
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
92%
Nem hiszem, hogy a "régi nők" annyira szerettek volna takarítani. Pláne, hogy nehezebb volt. Csak nem szólhattak.
2011. szept. 3. 19:32
 22/45 anonim ***** válasza:
95%
Mondd meg a férjednek határozottan, hogy vagy ő is segít és rendet tart vagy a takarítónő ennyi.
2011. szept. 3. 19:33
 23/45 anonim ***** válasza:
97%

Semmi kivetnivalót nem látok ebben.

Én egyedül tudok akkora kupit csinálni, hogy 10 ember kevés hozzá.

Ha megtehetitek miért ne?? Azért dolgozol, hogy kényelmes legyen az életed.

A férjed valószínű a lopástól fél, efelől szerintem megnyugtathatod.

2011. szept. 3. 19:33
 24/45 anonim ***** válasza:
49%
Én sem szeretném ha más turkálna a cuccaim között! Oké hogy dolgozol 14 órát, hétvégén nincs arra 1-2 óráTOK hogy kitakarítsatok? Azt nem hiszem el!
2011. szept. 3. 19:34
 25/45 anonim ***** válasza:
80%
Ha már sok pénzetek van szerintem a kamerás ötlet a legjobb, amíg rendesen meg nem ismernétek a takarítónőt, ne bízzatok benne lehet tényleg lopna.
2011. szept. 3. 19:35
 26/45 anonim ***** válasza:
91%
Ha megtehetném és nagy házban laknék én is fogadnék segitséget.reggel 7töl este 7ig nem vagyok otthon ha dolgozok.ezek után álljak neki takaritani?megértem a kérdezőt...
2011. szept. 3. 19:35
 27/45 anonim válasza:
87%

nálunk is van "takarító nő" aki minden hétfőn és pénteken jön. Egy kedves idős néni az utcánkból akinek kell a nyugdíj kiegészítés... Én egyetemre járok, húgom szintén, anyukám reggel 8 délután 4 ig dolgozik.. se neki se nekünk nincs időnk takarítani. Mi is reggel elmegyünk és este 7 ig az egyetemen vagyunk gyakran hétvégén meg plusz képzésre járok a húgom aki hétvégén főz és porszívózik.

Ha megtehetitek miért ne? azért dolgozik az ember, hogy az élete könnyebb legyen és nem azért, hogy a ház is egy plusz teher legyen..

2011. szept. 3. 19:39
 28/45 A kérdező kommentje:
1-2 óra alatt nem lehet kitakarítani... És igen már beleuntam hogy munka után még álljak neki takarítani, főzni sorolhatnám.. úgy hogy a férjem nem segít semmit.. Mert ős is persze fáradt munka után nem mintha én nem lennék az...
2011. szept. 3. 19:40
 29/45 anonim ***** válasza:
96%

Egyik fórumon egy 3 gyerekes anyuka írta, hogy amikor már nagyon elkanászodik a társaság, akkor sztrájkol. Este hazamegy, leül, olvas, keresztrejtvényt fejt. Aztán amikor már nincs egy tiszta kiskanál sem, akkor kapcsol a társaság....

Ha a férjed fáradt és lepihen a munka után, akkor bújj mellé... ha olvas, te is ülj le olvasni. Ha megesz a kosz, akkor lehet, hogy kapcsol.

2011. szept. 3. 19:43
 30/45 anonim ***** válasza:
96%

hááát én lesz.nám h mit mond a férjem kivéve, ha azt h mostantól ő takarít!

Én most épp munkát keresek szóval logikus h mindent én csinálok, de amint találok itt bizony felezve lesz a mosogatás, takarításban mondjuk most is segít, ma is őcsinálta a nagyszobát, én meg az előszobát meg a fürdőt, de én főzök, mosok, gondozom, fésülöm a macskákat pucolom az almukat, etetem őket, elmosom a táljaikat stb. És aki azzt kérdezte h nincs-e 1-2 órájuk takarítani.

Most őszintén, ti otthon ültök hétvégén???? Mi vagy anyámékhoz megyünk, v az ő anyjáékhoz, v nagyszülők, v program van, minden hétvégén minimum délig alszunk, ma fél 5 volt mire a drágám egyáltalán lefürdött, miért? Mert hétvégén pihenünk!!!! Én meg hétköznap szakdogát írok, mosok főzök mosogatok és a macskákat tartom rendben, postára járok, meg egyéb hivatalos ügyeket intézek, ez lefoglal egy napomból kb 5-6 órát, és akkor most épp nem dolgozom, mi lesz ha dolgozni fogok? Elképzelésem sincs!!!! Majd át kell állni egy másik szisztémára...

2011. szept. 3. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!