Emiatt rossz lánya vagyok?
Anyukámmal nagyon különböző személyiségűek vagyunk, és ez sokszor okoz gondot. Sokszor veszekszünk, főleg a húgomról és a jövőmről. A húgommal jobban (sőt, teljesen jól) megértik egymást, közelebb is állnak egymáshoz.
Az együttélés is egy nehéz dolog mindkettőnknek, a különbségeink (vagy talán az én különcségem) miatt. Úgy gondolom, hogyha majd elköltözök, akkor mindkettőnknek sokkal könnyebb lesz. Ezt meg is mondtam neki, de ő úgy vette le, hogy utálom, és hiába mondom, hogy nem így van.
Konkrét terveim vannak a jövőmmel kapcsolatban, és ezek sajnos nem foglalják magukba a Magyarországon való (hosszabb ideig tartó) tartózkodást. Amint lehet elköltözök. Ez őt nagyon zavarja, szerintem úgy gondolja, hogy miatta költözöm el. Ez mondjuk részben igaz is, de nem azért, mert utálom őt, hanem mert így jobb lesz mindkettőnknek, és a jövőbeli terveim megvalósításához is elengedhetetlen a külföldön való élés. Emiatt rossz lánya vagyok? Hogy úgy gondolom, hogy ha elköltözöm, akkor jobb lesz a kapcsolatunk?
(15/L)
Az élet annyira kiszámíthatatlan.
Tegyük fel (neadjisten) meghal valakit? Megismersz egy pasit, aki miatt itt akarsz maradni, mert vele akarod leélni az életed? Nem lesz pénzed...(vagy azt is megtervezed, hogy hol fogsz dolgozni?) Találsz barétokat, akik lebeszélnek? Ne adj isten baleset ér....És sorolhatnám életem végéig, hogy mennyi minden nincs a te naptárodba beírkálva.
Tudod: EMBER TERVEZ, ISTEN VÉGEZ...
Amúgy hova szeretnél menni külföldön? És mit akarsz ott csinálni? Tanulni vagy dolgozni? És miből lesz induló tőkéd, mert üres zsebbel nem mehetsz külföldre?
Szia!
Emiatt egyáltalán nem vagy rossz lánya anyukádnak.
Nagyon jó, ha előre tervezel, tudod mit szeretnél, de hidd el, bármikor közbejöhet valami az életben. 15 évesen én is mindent elterveztem, majd néhány évre rá rájöttem, hogy az álmomat nem tudom megvalósítani. Nekem is külföldön voltak a vágyaim, de nem volt rá pénz, hogy kimenjek..
Amíg anyukáddal élsz, addig próbálj vele beszélgetni. Még biztos van olyan dolog, amit tudsz tőle "tanulni":)
én nem piszkállak semmiért..a lényeg hogy miután elérted a megfelelö kort és meg lesz minden esélyed akkor repülj szépen kismadár..én is ugyna igy voltam anyukámmal 19 voltam mikor elköltöztem kijártam a sulit dolgoztam keményen és igaz 20kmre költöztem töle de a távolság erösitette bennünk a szeretetet és ezt ö is tudta.most azt kiabálja utálod meg ilyenek de bizz abban hogy majd mikor nagy leszel és bizonyitasz magadnak ..nem neki..akkor igazi anya lánya kapcsolatotok is lehet.Bár igaz és a hapsimhoz költöztem de nem bánom mert anyutol távolabb lenni jobb volt mint minden nap vele vitázni.Ja és nálunk is a kicsu hugom a kincs a jo és akivel megérti magát személyiségileg.
22L
14:13
Egyedül a baleset (ha annyira komoly) állíthat meg. Barátokra nincs időm, pasit meg direkt emiatt nem keresek. Másrészt meg aki korombeli az túl gyerek nekem, aki pedig már jó lenne korban, az még gyereknek tart.
Már kinéztem a céget is ahol dolgozni szeretnék, bár ez nem annyira fontos, hogy pont az a cég legyen. És azt hiszem, hogy sikerülni fog, mert még van rá időm, (még 4 év) és megvan hozzá a kitartásom és a lehetőségeim is elég szélesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!