Hogyan tegyem túl magam azon, hogy férjemnek tetszik a Barátok közt Alízja?
én is kivagyok, hogy a párom 32 évesen a barátok közben rajong a "kislányokért"
olyan beszólásai vannak, hogy látszik rajta, hogy már "viszket" neki meg hasonló, minden kamasz fejlődés izgalommal tölti el
ő nem tudja, hogy én tudom, hogy simán látszik rajta
engem elkeserít
próbálok más férfiakra koncentrálni, hogy bevonzzam őket, ha megyünk valahova vannak azok a véletlenek, hogy nem nő, hanem férfi áll előttünk, aki hátra néz rám, meg hasonlók, ezeket próbálom magamban tudat alatt erősíteni
tehát az önbizalmam kapargatom össze.
10:42
Mit nem hallok, Hugh Jackman az országban van? Nah, akkor indulok is levadászni, az embert meg valamelyik Barátok Köztös pipi nyakába akasztom addig. :P
nem szerelmes belém. De imád, tetszem neki, puszilgat mint a legelején és jó a szexuális életünk.
Ez a férj nem szerelmeeees?
11:24
igen itt van valami ice tea reklamot forgat
szoval gyorsan hazautazok es vadaszhatjuk egyutt
:D
Amikor nem rôlamvan szô,- kivülàllôként mindig ràjövök mennyire nevetségesek tudunk lenni,ha féltékenyek vagyunk.
Sok mindent lehet birtokolni, de az ember àlmait és vàgyait nem, ha azt is bezàrod, el fogod veszîteni a pàrod. Ismerek pàrokat akik együtt nézik a pasikat, meg acsajokat az ûtcàn, és tovàbb maradnak együtt mint bàrki, mert tudjàk egymàst baràtként is kezelni. Nekem ezekre màr ment rà kapcsolatom, lehet hogy kàr volt ezt csinàlnom? Nevess rajta, a férfiak olyanok mint a gyerekek, együtt kell velük jàtszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!