Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nő az olyan, aki...

Milyen nő az olyan, aki eltűri hogy folyton megcsalják?

Figyelt kérdés
Pl. aki rossz házasságban él és csak a gyerekre keni, hogy amiatt nem válik el. Sosem tudnék ilyen lenni, de sok ilyen ismerősöm van, aki mindent benyel, és elnéz a pasijának , férjének. Sosem értem, miért is? Hogy tudnak ennyire a nyomi palihoz ragaszkodni, holott a világban vannak különbek is. Megkeserednek és elmegy az életük. Látszólag is könnyebb felállni és elmenni.
2011. szept. 2. 19:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

Mert a gyerek(ek)nek apa is kell. És nem minden nő cirkuszol, meg hisztizik, ha megcsalják.

Mégis mit csináljon? Marja el a gyerekek mellől az apját? Vagy húzza egyedül az igát állandóan?

2011. szept. 2. 20:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nem házasok példájával jönnék... nagyon buták az ilyen nők, függenek a párjuktól. Nekem lassan 1 éves kapcsolatom van, de egy valamit megtanultam a korábbi kapcsolataimból: sosem szabad a másiktól függni, mindig meg kell őriznem a saját, önálló életem, mindig meglegyen a saját baráti köröm, a saját pénzem, a saját karrierem, és ezt senkiért, semmiért nem adom fel. Aki nem fogadja el az önállóságom, az menjen, ahova akar...

De amit mesélni akartam, az nem ez. :) Múltkor a húgomék elvoltak egy közeli tóhoz fürdeni. A kiskori legjobb barátnőm pedig nemrég jött össze egy sráccal, akivel régebbről ismerik egymást, de már korábban is átejtette a srác. Nos, a csávó valahogy lekeveredett a haverjaival oda, ahol a húgomék is fürödtek és kikezdett tesómmal, fogdozni akarta, odaadta a pulcsiját neki, másnap a fülem hallatára hívogatta tesómat és nagyon kedvesen cseverészett a sráccal. Én ezt, úgy gondoltam, felelősségem elmondani a barátnőmnek, hisz 1 hónapja esett át egy 3 éves kqapcsolat lezárásán, egy csúnya szakításon, gondoltam megkímélem az újbóli nagy pofáraeséstől. Elmeséltem neki mindent, és azt tanácsoltam, hagyja ott, a srác már másodszorra ejti át, nem ér ennyit. Barátnőm egyszerre futott a sráchoz, mindent kitálalt neki, persze a csávó mindent tagadott, sőt meg tesómra fogott mindent, és bevágta a durcit. Erre barátnőm szinte még meg is sajnálta, mintha ő lenne az áldozat és gond nélkül megbocsátott neki... várom a következő megcsalást... de barátnőm, amilyen buta, amilyen gyenge, úgyis elnézi. Ki az, aki 3 hét járás után képes egy ilyen megbocsátani? Ráadásul a 25 éves pasija a 16 éves húgommal kezdett ki... liliomtipró. :D Szóval vannak ilyen gyenge, ostoba nők. Én elítélem az ilyeneket, és valahol, ha hagyják, akkor meg is érdemlik, hogy ezt tegyék vele. Az is hibás, aki hagyja ezt a dolgot...

2011. szept. 2. 21:21
 13/13 anonim ***** válasza:

21:21-es vagyok. Még annyit, hogy barátnőm még fel volt háborodva, hogy többet ne kavarjunk, és azóta nem is ír nekem (bár össze nem vesztünk). Lehet csak nem akar tudni az igazságról? Nem akarja tudomásul venni, hogy egy kicsapongó, megbízhatatlan pasi mellett van, csak hogy nehogy egyedül maradjon, mert egyedül nem tud magával mit kezdeni. Az is erre utal, hogy a 3 éves kapcsolata után egyszerre rohant ennek az új srácnak a karjaiba, 1 héten belül összejött vele. Nem bír egyedül lenni, túl unalmas, túl céltalan úgy az élete.

Sosem értettem, 20 éves, életerős, csinos fiatal lányok vagyunk, erre a barátnőim nagy része leragadt egy olyan pasi mellett, aki kihasználja, pótléknak tartja, csalja, nem tiszteli... ezeknek a lányoknak nincs önbizalmuk. Akkor mi lesz velük 20 év múlva?! Valaki a pasija miatt még a sulit is otthagyta, végzettsége sincs. Mi lesz ezekből 30-40 évesen? Megtört, semmitelen, keseredett nők, amilyeneket ma is láthatunk már a szüleink korosztályában. Egy nőnek fontos, hogy megőrizze önmagát, a saját életét. Aki mindent egy pasiért feláldoz, az önbizalomhiányos, keseredett nő lesz később, életcél és örömök nélküli élete lesz, elhanyagolja magát, a külsejét (néhány barátnőm már most is ilyen 2-3 éves kapcsolat után). A pasikat pedig ez nem vonzza, nem is csodálom, ha egy ilyen nőt nem akarnak.

2011. szept. 2. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!