Ki nem szeret már szeretkezni a társával? Csak mondjuk belemegy, nehogy megcsalják vagy esetleg a családi idillt így akarja megőrizni.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 19:03
2/17 A kérdező kommentje:
Egy barátnőm mondta, de nem akar elválni, mert van 2 gyerek.
2011. ápr. 1. 19:16
5/17 anonim válasza:
Én is így voltam, de párom tudta, mert nem színészkedtem. Bele lehetett vinni, de nekem nem volt kedvem szinte soha. Közben azért megjött :). De félrelépett így is.
6/17 anonim válasza:
Én sem nagyon vágyom a szexre, max a béke kedvéért megyek bele. Amúgy imádom a páromat és nem is tudnám elképzelni nélküle az életemet, egyszerüen csak a libidóm a nullával egyenlő már pár éve. Semmi sem segít, már szinte mindent kipróbáltunk. Ez van.
7/17 anonim válasza:
Szerintem sokan vannak így (főleg nők), de egy családot bomlasztani emiatt nem kell, ha nem muszáj.
9/17 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. És tudom hogy velem van a gond. Néha belemegyek. Még ritkábban én kezdeményezek. A szerencsém annyi hogy a párom nem veszekedős, bár kissé ideges a szexhiány miatt. De hát mit lehetne tenni? Elképzelésem sincs.
10/17 anonim válasza:
Aki lepontozott magyarázza már el, hogy mi volt nem jó a válaszomban? Nem a kérdésre válaszoltam esetleg?
Komolyan érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!