Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nő az olyan, aki...

Milyen nő az olyan, aki eltűri hogy folyton megcsalják?

Figyelt kérdés
Pl. aki rossz házasságban él és csak a gyerekre keni, hogy amiatt nem válik el. Sosem tudnék ilyen lenni, de sok ilyen ismerősöm van, aki mindent benyel, és elnéz a pasijának , férjének. Sosem értem, miért is? Hogy tudnak ennyire a nyomi palihoz ragaszkodni, holott a világban vannak különbek is. Megkeserednek és elmegy az életük. Látszólag is könnyebb felállni és elmenni.
2011. szept. 2. 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Biztosan meg van rà az okuk, hogy ne lépjenek.Ki akar szenvedni màs megalàzàsàban, azt viszont nem szeretem, ha megcsalàs utàn is valaki õrjöng, letérdepel stb. a csaló elé és ùgy kéri, hogy ne hagyjàk el.
2011. szept. 2. 19:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
akaratgyengék, nem tudnak meglenni függés nélkül...én is szánalmasnak tartom...
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Vagy sok a pénze a pasinak, vagy egyszerűen nem bírna elválni, mert szereti a férfit.
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ezt teszi a szerelem.
2011. szept. 2. 19:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hitegetik magukat, érdekből, kapcsolatfüggők vagy depedens személyiségzavarból.
2011. szept. 2. 19:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálni valók, bemagyarázzák maguknak, hogy ez nem olyan nagy ügy. Aztán leélnek egy boldogtalan életet.
2011. szept. 2. 20:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Megvetem az ilyen nőket. Nagyon primitívnek tartom őket. Én is ismerek ilyeneket, és az benne a pláne, hogy nagyon szeretnek panaszkodni. De nem tesznek semmit ellene. Nem tudnám elképzelni, hogy úgy legyek együtt valakivel, hogy közben meg állandóan másnak panaszkodom rá. Akkor minek van vele együtt?? Most vagy elviselem amilyen és vele vagyok. Vagy elhagyom. De megvan a válasz, valamelyiktől halottam, hogy de "sexfüggő vagyok" "nem bírom ki nélküle". Szóval az ilyen nő nem is érdemel mást és egy cseppet sem különb attól a férfitól aki megcsalja.
2011. szept. 2. 20:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. De viszont a gyerekeket meg nagyon sajnálom, ha végig kell nézniük, ahogy a hülye szülők marják egymást. Tönkreteszik a gyerekeiket. Megvetem az ilyen embereket!
2011. szept. 2. 20:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Csökkent önértékelésű, primitív.
2011. szept. 2. 20:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Régimódi.. Esetleg buta is..

A szokás nagy úr- megszokta a szitut, beletörődött, elfogdadta.

Ez valamiféle igénytelenség is önmagunk felé.

Jó neki az "áldozat" szerep.. Nem lép, ez van..

2011. szept. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!