Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek milyen a kapcsolata az...

Kinek milyen a kapcsolata az anyosaval? Foleg azokra ertem akik egyutt is elnek.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 00:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amit még nagyon szomorúnak tartok,hogy ezzel a viselkedésükkel a gyerekeiket is egymás ellen fordították sajnos már gyerekkorukban egymás ellen nevelték,(egyik tökéletes volt a másik hülye)mert a férjem és a nagyszülők szerint ez mindig is így volt.Nem is tartanak semmilyen kapcsolatot egymással.

Utolsó voltam.

2009. ápr. 21. 10:19
 12/12 anonim ***** válasza:
6. válaszoló vagyok. Én abban látom a probléma okát azoknál, akiknél vannak (és tisztelet a kivételnek), hogy az anyukák tartják össze nagyon sokszor a családot, az én anyósom pl. már vagy 15 éve egyedül él, férje meghalt (halála előtti évben már külön éltek), és emiatt nagyon határozottak lettek mindenben. Ez alapvetően nem lenne baj, de amikor már a határozottságukat át akarják vinni a gyerekekre (akik valójában már felnőttek), azzal van a probléma. És mivel egy férfit könnyebben lehet irányítani, mint egy nőt, ezért van az, hogy sokszor a fiús anyáknak vannak konfliktusaik a menyükkel, mert a meny nem tűri (én sem) azt, hogy irányítgassák.
2009. ápr. 21. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!