Miért ne próbáljam megérteni a nőket?
Szerintem ez igy nem igaz! Persze, hogy meg tudod erteni a noket! Nem olyan bonyolultak, mint sokan hiszik :D
Amugy mi nok is mondhatnank ezt a ferfiakra! :D
A bratyód elég furán áll a nőkhöz. Mi az, hogy hagyjátok meg a nőket abban a hitben, hogy igazuk van...? Mint ha a nők tök hülyék lennének.
Minden nő nevében kikérem, bocs, ez nem neked szólt, de a bátyád az ilyen kijelentéseivel egy tuskó...
Bizonyos dolgokban eltérően gondolkodnak a nők és a férfiak, ez tény, másképp vagyunk kialakítva, és nem csak a férfiaknak lehet bonyolult a nőket megérteni, de fordítva is vannak még problémák. De tudod, mit? Ne akarj MINDEN nőt megérteni, elég, ha csak azokat próbálod, akiket ismersz. De ne azért, mert nő, hanem azért, mert ha meg tudod érteni, akkor máris csökkennek a vitalehetőségek. Ez fordítva is igaz. Szóval ne a NŐT próbáld megérteni, hanem a nőben az EMBERT. :-)
Ha a nők tényleg hülyék, vajon hogy kerülnek be olyan sokan egyetemre? és most nem a semmiresemjó-szakokra gondolok, hanem pl természettudományra(pl ELTE bioszon kicsit több a nő,mint férfi hallgató...)
Egyszerűen a nők csak máshogy látják a dolgokat, és néha mi nők is meghagyjuk a férfiakat abban a hitükben, hogy igazuk van...
Én nőként informatikus vagyok, és nem egyszer volt, hogy fiú évfolyamtársaim tőlem kérdeztek, mert nem értették a tananyagot. Ennyit arról, hogy a nők hülyék lennének... :-)
Aki ilyet állít, az tükörbe is nézzen :-)
Kérdező, ha te másképp látod a helyzetet, mint a bátyád, ne foglalkozz az ő elméletével. Ő olyan lehet, mint apám, aki öcsémet favorizálja, és engem, a lányát, lenéz, de ha én is fiúnak születtem volna, akkor nem nézne le.
Te teljesen normális vagy, és szerencsés lesz az a nő, aki a párod lesz.
John Gray: Mars es Venusz ezt a konyvsorozatot ajanlom neked. Tobb resze is van, barhol kaphato!
Jo olvasast:)
Azért attól is függ, mire akarod ráébreszteni? Tényleg olyan fontos? Mert először szeretni, utána ébresztgetni! Nem muszáj egy véleményen lenetek! Sőt, akár neki is lehet igaza!
Miről van szó?
Szerintem a bátyádnak nagyon rossz tapasztalatai vannak, már ami a nőket illeti.
Egyébként meg persze, egyértelmű, hogy az ember szeretné megérteni a másikat, de ez nem mindig megy. Egész egyszerűen azért, mert a nők és a férfiak teljesen másképp vannak összerakva, sok mindenben teljesen másképp gondolkodnak (persze nem mindenben!) azt is mondhatnám, hogy az agyi és érzelmi hozzállás nagyon sok mindenhez teljesen más. Én van, hogy végiggondolom, hogy a párom valamit miért úgy gondol, ahogy és MEGÉRTEM, mégha én másképp is gondolom. És van, hogy férfi mivoltából fakadóan valamit annyira másképp lát, mint én, hogy értem ugyan, de NEM ÉRTEM MEG. Viszont ELFOGADOM. Tisztában vagyok vele, hogy férfi, hogy másképp gondolkodik bizonyos dolgokban, mint én és nem is várom, hogy mindig mindent ugyanúgy lásson, mint én. Szerintem ez itt a lényeg, hogy hajlandóak vagyunk-e elfogadni, hogy a másik másmilyen? Nem feltétlenül kell megérteni, mert az mindig úgyse menne, de fogadd el, hogy a másik másmilyen. Gondolok itt azokra a nőkre, akikkel kapcsoaltban állsz. Az meg hogy a szomszéd vagy a boltos néni miért olyan, amilyen az meg kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!