Nők, lányok! Nem féltek attól, hogy egyedülálló
gyermekes nők lesztek és senkinek sem fogtok kelleni?
Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, nekem van ilyesmi félelmem, most mindegy hogy milyen párkapcsolatnak lesz vége v. hogy miért. A lényeg itt az, hogy fiatalon már egyedülálló gyerekes nő leszel és a kutyának se kellesz...mert ugye a jobb férfiak korán elkelnek a maradéknak sem kell a gyerekes nő, tehát egyedül maradunk...a társkeresőkön sem állnak szóba gyerekes nőkkel, a pasik is csak szexre vágynak sokszor.
Nekem nincs gyerekem ezt leszögezem! De ennek ellenére tartok ettől a szitutól!
Anyukám is ilyen helyzetbe került anno.Én 6 éves voltam,öcsikém pedig 1.Apám egy nála 10 évvel fiatalabb nőcskével lépett le,anyunak pedig itt maradt a lakástörlesztés,két gyerek,ráadásul én akkor mentem iskolába.Azóta nem nézett más pasi után,pedig lett volna érdeklődő.Azt mondta,hogy ő többet férfiban nem tud megbízni,és ránk áldozta az életét.Most 24 vagyok,rengeteg szeretetet és törődést kaptunk tőle,amit igyekszünk neki viszonozni.Szegénységben nőttünk fel,de én nem bánom,így legalább tudom értékelni amim van.
2011. szept. 2. 11:29
22/28 anonim válasza:
nem félek, nem tartok ettől.
az élet/sors/isten (bárminek nevezheted) elég sokféle útvonalat, lehetőséged adhat. ha félnék, a félelmeim blokkolnának - akkor hagynám elfutni magam előtt a lehetőségeket.
ha nem félek, nyitott és érdeklődő, bizakodó vagyok. és akkor igenis lesz valaki, akivel egymás mellett lehetünk.
19/L
2011. szept. 2. 11:29
23/28 A kérdező kommentje:
Köszi! Aranyosak vagytok, most már én is kezdem látni pozitívan a helyzetet!
2011. szept. 2. 11:31
24/28 anonim válasza:
35 fölötti elvált, kisgyerekes anyukaként is sikerült párt találnom, ráadásul fiatalabb is, és ő futott utánam sokáig...
2011. szept. 2. 13:17
25/28 anonim válasza:
nézd én tavaly egy időre elköltöztettem az uram mert úgy tűnt nincs tovább. Akkor volt 4 éves a fiunk. Alig egy hónap volt amint híre ment a dolognak a városba, csak úgy ragadtak rám a pasik. Pedig nem vagyok bombanő se egyáltalán. Inkább azt látták bennem hogy már tartok valamerre, és van jövőképem, tudok felelősséget vállalni, megbíztak bennem. Én jöttem rá, hogy egy idő után minden pasival lesz valami gond. Aztán mi kibékültünk, és azóta sokkal erősebb a kapcsolatunk.
2011. szept. 2. 16:38
26/28 anonim válasza:
Nem, mert én egyáltalán nem akarok gyereket. Szóval bennem ez sosem merült fel, de értem az aggodalmad. Egyszerűen alkalmazkodni kell és tényleg az igazinak igent mondani, és így nagy eséllyel semmi baj nem lesz, csak manapság divat a válás, semmit nem beszélnek meg, jó buli a házasság,minden marhával összekötik az életüket. Persze van, hogy valami menthetetlen és ennek nem a felelőtlenség az oka, de ez a ritkább eset.
2011. szept. 2. 18:01
27/28 anonim válasza:
Szia! Én 34 éves vagyok és egyedül nevelem, azaz már csak neveltem a kisfiamat. Mégis találtam magamnak párt, sőt azóta már a vőlegényem. A gyermekem apja is egy egyedülálló anyával állt össze, sőt a sógorom is a válása után olyan párt talált magának aki egyedül nevelte két fiát. Nem kell ilyentől félni, mert mindenki megtalálhatja a párját, akkor is ha már volt családja. Én válás után 9 hónappal találkoztam a jelenlegi párommal.
2012. jan. 2. 07:53
28/28 anonim válasza:
Manapság az összes magyar pali bek..zik, láthatod itt is:((
Hiába próbálsz biztosra menni! Csak akkor lehet esélyed ha egy buta, kövér paraszt vagy....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!