Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, lányok! Nem féltek...

Nők, lányok! Nem féltek attól, hogy egyedülálló gyermekes nők lesztek és senkinek sem fogtok kelleni?

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok, nekem van ilyesmi félelmem, most mindegy hogy milyen párkapcsolatnak lesz vége v. hogy miért. A lényeg itt az, hogy fiatalon már egyedülálló gyerekes nő leszel és a kutyának se kellesz...mert ugye a jobb férfiak korán elkelnek a maradéknak sem kell a gyerekes nő, tehát egyedül maradunk...a társkeresőkön sem állnak szóba gyerekes nőkkel, a pasik is csak szexre vágynak sokszor.

Nekem nincs gyerekem ezt leszögezem! De ennek ellenére tartok ettől a szitutól!

Nektek nem szoktak ilyen félelmeitek lenni?

23L

2011. szept. 2. 10:35
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
hát ez az! de elvetetni még elvetethette volna és aztán soha többet senkitől egy gyereket sem!
2011. szept. 2. 10:56
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
16 éves kor alatt van férfitöbblet elárulom, ott fordul meg az arány, ami egyébként is csak nagyon pici eltérés :P
2011. szept. 2. 10:56
 13/28 ava87 ***** válasza:
53%

Nincs mitől félnem. Voltam már gyerekét egyedül nevelő nő. És elég sok férfi érdeklődött irántam. Egy rövid ideig társkeresőn is fent voltam, inkább kíváncsiságból, nem is annyira azért, mert attól olyan sokat vártam volna, de nagyon sokan szerettek volna velem ott is megismerkedni.

Azóta már férjhez mentem, és még csak azt sem mondanám, hogy a férjem a "maradék" kategóriába tartozna.

2011. szept. 2. 10:58
 14/28 A kérdező kommentje:

10:56 én úgy értettem, hogy 40 alatt több férfi van mint nő, 40 év felett egyenlően, aztán 50 év körül már több nő, de igazából ami a nőtöbbletet adja a sok 55 év feletti nő és a sok elhalálozott férfi pedig a hiányt, de ez csak szigorúan 40 év felett.

Tehát egy nő 45 éves koráig bőven talál párt mert kb. ugyanannyi férfi is van. Alatta meg férfitöbblet, de nem is ez volt a kérdés! :)

2011. szept. 2. 10:59
 15/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:56

Nem igaz. 40 év a határ. Amúgy pasikból nincs hiány, ha megnézed rengeteg egyedülálló fiatal férfi van, sokkal több mint nő.

2011. szept. 2. 11:01
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

anyukám is egyedül maradt velem anno, szóval tudnék pár jó tanácsot kérni :)

aztán később lett egy párja, akivel nagyon jól kijöttem. igaz nem éltek együtt, de voltak tök jó közös programok :)

nem félek tőle, inkább felkészülök erre a lehetőségre is.

bár én nem olyannak ismerem a párom, aki ott hagyna gyerekkel. de ha mégis, legalább foglalkozna a gyerekünkkel és anyagilag sem hagyná xarban. nem úgy, mint engem a drága "jó" apám...

2011. szept. 2. 11:02
 17/28 anonim ***** válasza:
Ma már olyan világban élünk, hogy csak magadra számíthatsz, senki másra. A nagyszüleim idejében még tényleg úgy volt, hogy akit a társadul választottál, az tényleg jóban-rosszban melletted maradt és akkor még egy párkapcsolat tényleg két emberről szólt. Ma viszont már ijesztően sok ócska k***a van, aki nem tud számolni... És őket tökre nem érdekli, hogy elvesznek valakit a családjuktól... Vagy pont ez érdekli őket. Ugyanakkor egyet kell értsek az előző hozzászólóval: pozitívan kell gondolkozni, bízni magadban és a párodban. Amúgy az unokabátyám is egy olyan nővel él, akinek van egy 12 éves gyereke az előző kapcsolatából és egyáltalán nem volt akadály a gyerek, nagyon jól kijönnek.
2011. szept. 2. 11:03
 18/28 anonim ***** válasza:
91%

Nem félek!

Megeshet, de teszek ellene, hogy addig jussunk! Minden erőmmel azon vagyok, hogy mindig a leggördülékenyebben menjen minden!

Olyan nincs hogy valakinek nem kellek majd!

Nem kell összeszedjem az aluljáróból a csövest, hogy azt mondhassam van valakim!

21 voltam mikor szültem 23 vagyok most fiam 18 hónapos! A legjobb lesz Nekem mert mire 20 éves nagy Fiam van még nem leszek csak 41! Előttem az élet most is, és akkor is!

Gyereket én eleve csak úgy vállaltam, hogy tudom, hogy a jég hátán is megfogok élni! A gyereket elsősorban minden Nő magának szüli! Másodsorban a párjának, mert ha beüt a krach akkor a Nő nem adja a gyerekét és tűzzel vassal harcol érte, hogy vele maradhasson a Fia/lánya!

Tehát a megoldás: Félhetsz! Reggeltől.estig retteghetsz, de csak akkor ha érzed, hogy ez egyedül Neked nem menne (akkor viszont szerintem ne vállalj gyereket!)!

Ha nem félsz akkor tudod, hogy biztos vagy magadban és tudsz megoldást találni kettőtök számára bármikor!

Nekem van 3 szakmám az egyik a fodrászat (ezt rendes szakmunkásban végeztem! Fodrászra meg mindig szükség van!!

2011. szept. 2. 11:03
 19/28 anonim ***** válasza:
50%

Én 21 vagyok, ilyen helyzetben. Teljesen feladom a párkeresést, hisz tudom, hogy a kutyának se kellenék(nem vagyok se hülye, se csúnya, szeretni is tudok, anyagilag sem szorulok rá senkire, de mégis....)

Nem is próbálkozok.

Éldegélek a 9 hónapos kislányommal, ő szeret engem, én szeretem őt, megöleljük egymást ha egyedül érezzük magunkat... Anyagi részéről nem beszélek, a lényeg, hogy elég jól megélünk... ha szex kell maszturbálok... szóval... el lehet viselni...

2011. szept. 2. 11:06
 20/28 A kérdező kommentje:
11:06 végülis igazad van, szerencséd van hogy lányod lett:)
2011. szept. 2. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!