Szerintetek miért csinálhatja ezt párom?
Ha meglát tv-be egy szerinte nagyon jó nőt, playmat stb. Akkor megjegyzéseket tesz, hogy szivesen eljátszadozna vele stb. Mindezt persze ugy, hogy ott vagyok mellette. Ilyenkor elkezdek féltékenykedni (nem tudom miért, csak ugy előtör belőlem) azt mondom, ha más nő kell neki menjen és keressen, de mellettem ne csorgassa a nyálát más nőkre, még a tv-ben sem. Ő pedig mintha ezt kifejezetten élvezni ilyenkor ellököm magamtól, ő pedig csak bujik, puszilgat, hogy imádja ha ilyen vagyok és ha félténykedem.
Ez a tv-s dolog csak egy példa volt, közös nő ismerősre, egy csajra az utcán bárkire képes megjegyzéseket tenni, csak azért hogy engem idegesítsen.
Én ezt nagyon gyerekesnek és idegesítőnek találom és minden bizonnyal nem tudom kezelni az adott szituációt, mert már több mint 1 éve vagyunk együtt, de még mindig előszeretettel "játszadozik" ezzel.
Már volt hogy elmérgesedett a helyzet, nagyon megharagudtam rá, volt hogy nem is foglalkoztam azzal amit mond, de még mindig ugyan ott tartunk.
Arra gondoltam hogy azért csinálja, hogy letörje az önbizalmam. Soha nem dicsér meg, nem érzem hogy büszke lenne rám, mindig azt mondja ugyis tudom, hogy jó nő vagyok és nem kell, hogy még ő is erősítse az önbizalmam, így is épp eléggé tulteng bennem. Korábbi kapcsolataimban ez egyáltalán nem volt jellemző, akkori párjaim mégcsak rá sem néztek más nőre a jelenlétemben, csak velem voltak elfoglalva, dicsérgettek és nem tudtak betelni velem. Most pedig semmit nem kapok és mégis tűröm. Párom azt mondja, ha ő is a "hódolom" lenne már rég ráuntam volna.
Ezekből következtetek arra, hogy ezért csinálja. Csakhogy már kezd elegem lenni. Ezzel csak azt éri el, hogy nemhogy tul teng bennem az önbizalom, hanem lassan semmi nem lesz.
Mit gondoltok?
Megtanulhatná, hogyan viselkedjen a barátnőjével.
Ez nem "féltékenykedés" kérdés a részedről, szerintem. Egész egyszerűen illetlenség így videlkedni, bunkó a pasid.
Na akkor most olvasd el,mint kívülálló amit írtál és utána tedd fel magadnak a kérdést hogy mit is keresel mellette!
Ha nem tizenéves taknyos gyereket vagytok akkor ez már régen nem vicces!1 év azért általában már komoly kapcsolatnak mondható és marhára nem erről kéne szólnia hogy húzogatja az agyadat!
De 2 ötlet: Vagy kirakod végleg és boldogítson mást a gyermekded játékával (ami szerintem a legjobb ötlet)
Vagy adj neki választási lehetőséget!Kap egy kis szünetet hogy elgondolkozzon...mondjuk 1 hetet...ha továbbra is viccesnek találja akkor....viszlát!
Az utóbbi mondjuk nekem elég idiótácska,de ha használ hát tessék!
Ha meg tovább tűröd hogy másokra csorgatja a nyálát és téged meg lesz***** és várod a nagy csodát hogy majd megváltozik akkor meg ne panaszkodj,a te kereszted...cipeld!
Remélem megoldódik azért a probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!