Mit tennél, lépnél? Eléggé fáj.
tegyük fel szeretsz egy srácot, nagyon életedben először tiszta szívedből szerelemmel.
Úgy érzed sokáig együtt lesztek és Ő is igy érez mondja is, ugyérzed minden tökéletes hiszen szereted és szeret.
De mikor elkezdődik a suli feltünik egy régi "barát" aki miatt mindig veszekedtetek és téged sokszor megbántott a barátod elméletileg ki is állt melletted, de mikor újra iskola lesz ők megint hónapos megszakítás után barátok lesznek, és a gondok kezdődnek ismét. És úgy érzed a kapcsolatnak itt a vége,és fájóan belátod hogy amit egy gyönyörű jövőnek hittél az ma már csak nyári románc és egy álom marad:((
nem kérted hogy legyenek rosszban de úgy érzed ismét kezdődnek a régi bajok a haver miatt, és a párod alig várta hogy kibéküljenek... és... ott belül a lelkedben azt érzed hogy, a nyári szép idilleteknek befellegzett és ez a régi span egyáltalán nem hiányzott. A párod pedig hiába próbál meggyőzni te érzed hogy ez nem lesz a régi kettőtök között hiszen csak győzköd és közben a haver simán bekavar mint régen...
Nos KÖNYÖRGÖM SEGÍTSETEK HOGYAN KEZDJEK FELEJTENI???
Nem tartom jó ötletnek, hogy választás elé állítsd a barátodat. A legegyszerűbb ha egy megfelelő időpontban, nyugodtan leültök és elmondod neki, hogy mit érzel. Semmiképp ne követelőzz, legyél Te is egy kicsit megértő. Ha normális a párod, akkor megért, és ha mást nem is tesz meg, de legalább úgy intézi a dolgokat, hogy Te és az a bizonyos "barát" ne találkozzatok egymással.
Kitartás! Sok szerencsét!
az illető elhordott mindennek csak mert nem hagytam hogy beleszoljon a kapcsolatunkba mikor összekaptunk a párommal...k*rvázott meg ilyenek...aztán barátom mondta h azzal h engem bántott őt is bántotta mert szeret engem ,és hanyagolják egyenlőre a barátságot mert csalódott benne a párom.
És most meg már hirtelen minden meg lett bocsájtva kb. ugyérzem mintha én követeltem volna h vesszen össze vele, pedig nem mert saját magától tette nem szoltam h irjon neki MÁR HA IRT...ÉS NEM CSAK HAZUDOTT...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!