Mit tennél helyemben idén?
Tavaly volt a 4. karácsonyunk a párommal, azelőtt sosem, de akkor úgy döntöttünk együtt karácsonyozunk, kicsit nálunk, kicsit náluk...Nálunk nem is volt semmi gond, minden jól sikerült, jó hangulat volt. Vacsi után elmentünk a páromékhoz és vittem mindenkinek valami apróságot (az öccsének közösen vettünk valamit, a párom szüleinek egy kis italt meg sütit vittem sütis dobozban). Az ajándék átadásnál nagyon megbántódtam, mivel "anyósom" azt mondta szó szerint, hogy vigyem haza az ajándékomat, mert ő sem készült semmivel. (persze én nem is azért vittem ez az egyik, a másik meg, hogy ők egész évben ellátnak mindenfélével engem...) Na ott vesződtünk az ajándékkal egy negyedórát, majd leültünk...kicsit beszélgettünk, persze ilyen alap témákról, suli, időjárás, pénz...
Kb. 1 órát maradtunk, de nem éreztem jól magam.
Már előre nem várom idén karácsonyt, már azt se tudom egyáltalán kéne-e vegyek valamit, vagy egyáltalán menjek-e hozzuk karácsonykor (még a végén azt veszik rossz néven:-S)
Te mit tennél?
Hol van még a karácsony????
Én még nem gondolkodnék ezen..felesleges..Majd ha ott leszek akkor agyalnék..
Mennék, mert ha nem mész akkor lehet a barátod bántódik meg.
Ajándékot olyat vinnék, mint előző évben. Szerintem idén ők is fognak neked készülni valamivel, hogy ne érezzék magukat kényelmetlenül, hogy ők nem adnak semmit :)
Elég furi. 4 év után nem készülnek fel karácsonyra. Mi egy éve vagyunk együtt és már kaptam ajándékot születés napomra. Szerintem a párodnak is cinkes lehetett. Kérdezd meg őt, hogy készülnek-e és ha igen viszel ha nem hát nem.
17/L
az egyik karácsonyos kérdésről jutott eszembe, amúgy nem ez a legnagyobb bajom...
csak közben eszembe jutott milyen rosszul esett tavaly...
Nem az a bajom, hogy nem adtak semmit! Tőlük egész évben mindig kapok valamit, azon a nyáron épp egy nyaralást is finanszíroztak nekünk, az utolsó fagyiig...
Szóval nem az esett rosszul, hanem az, hogy azt mondta, vigyem haza az ajándékomat...:( (egy csomót készültem vele, keresgéltem a tökéletes dobozt, sütit sütöttem meg minden és az lett a vége, hogy még csak nem is örültek...)
mi lenne, ha megbeszélnétek előre?
ha értelmes emberek, akkor meg kell kérdezni, hogy lesz-e ajándékozás vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!