Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél helyemben idén?

Mit tennél helyemben idén?

Figyelt kérdés

Tavaly volt a 4. karácsonyunk a párommal, azelőtt sosem, de akkor úgy döntöttünk együtt karácsonyozunk, kicsit nálunk, kicsit náluk...Nálunk nem is volt semmi gond, minden jól sikerült, jó hangulat volt. Vacsi után elmentünk a páromékhoz és vittem mindenkinek valami apróságot (az öccsének közösen vettünk valamit, a párom szüleinek egy kis italt meg sütit vittem sütis dobozban). Az ajándék átadásnál nagyon megbántódtam, mivel "anyósom" azt mondta szó szerint, hogy vigyem haza az ajándékomat, mert ő sem készült semmivel. (persze én nem is azért vittem ez az egyik, a másik meg, hogy ők egész évben ellátnak mindenfélével engem...) Na ott vesződtünk az ajándékkal egy negyedórát, majd leültünk...kicsit beszélgettünk, persze ilyen alap témákról, suli, időjárás, pénz...

Kb. 1 órát maradtunk, de nem éreztem jól magam.

Már előre nem várom idén karácsonyt, már azt se tudom egyáltalán kéne-e vegyek valamit, vagy egyáltalán menjek-e hozzuk karácsonykor (még a végén azt veszik rossz néven:-S)

Te mit tennél?

2011. nov. 2. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Hol van még a karácsony????

Én még nem gondolkodnék ezen..felesleges..Majd ha ott leszek akkor agyalnék..

2011. nov. 2. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Mennék, mert ha nem mész akkor lehet a barátod bántódik meg.

Ajándékot olyat vinnék, mint előző évben. Szerintem idén ők is fognak neked készülni valamivel, hogy ne érezzék magukat kényelmetlenül, hogy ők nem adnak semmit :)

2011. nov. 2. 11:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Elég furi. 4 év után nem készülnek fel karácsonyra. Mi egy éve vagyunk együtt és már kaptam ajándékot születés napomra. Szerintem a párodnak is cinkes lehetett. Kérdezd meg őt, hogy készülnek-e és ha igen viszel ha nem hát nem.

17/L

2011. nov. 2. 11:58
 4/7 A kérdező kommentje:

az egyik karácsonyos kérdésről jutott eszembe, amúgy nem ez a legnagyobb bajom...

csak közben eszembe jutott milyen rosszul esett tavaly...

2011. nov. 2. 11:59
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem az a bajom, hogy nem adtak semmit! Tőlük egész évben mindig kapok valamit, azon a nyáron épp egy nyaralást is finanszíroztak nekünk, az utolsó fagyiig...

Szóval nem az esett rosszul, hanem az, hogy azt mondta, vigyem haza az ajándékomat...:( (egy csomót készültem vele, keresgéltem a tökéletes dobozt, sütit sütöttem meg minden és az lett a vége, hogy még csak nem is örültek...)

2011. nov. 2. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:

mi lenne, ha megbeszélnétek előre?

ha értelmes emberek, akkor meg kell kérdezni, hogy lesz-e ajándékozás vagy sem.

2011. nov. 2. 12:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Megbeszélem a párommal mindenképp, ő meg a szüleivel. Csak a tavaly után olyan rossz szájízzel futok neki...
2011. nov. 2. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!