"Te moslék! " - Tudnád ezt mondani a saját, vér szerinti lányodnak (haragból)?
Figyelt kérdés
Illetve, hogy "te patkány", "te moslékos vödör"?
Ha igen, milyen körülmények között?
2011. szept. 1. 20:09
21/39 anonim válasza:
Én nem vagyok szülő, de, ha magamból indulok ki akkor:
Mivel nevelőcélzattal szidnám le, nem nevezném haszontalan, moslék, patkány, szemét stb... -nek.
Viszont, ha nagyon begurulok lehet, hogy hozzávágok egy "Hülye Kurv.át". Egyébként a hülye és annak szinonímáival bombáznám.
Amúgy, az én szüleim engem már le köcs.ögöztek...
22/39 anonim válasza:
20.26-osnak! Mert még nem voltál olyan helyzetben!
23/39 anonim válasza:
20:26-os vagyok: hadd tudjam én, miken mentem keresztül. Nem ezen múlik.
24/39 anonim válasza:
ha mérges vagyok, azt mondom irgumburgum
25/39 anonim válasza:
Ha mérges vagy a 20 éves lányodra és azt mondod irgumburgum, te se csodálkozz, ha kinevet.
26/39 anonim válasza:
Anyjuk vagyok...anyád ..csája belefér nálam. Meg a normális vagy????
27/39 anonim válasza:
20.37: 20.34 vagyok. kellett volna oda az a szmájli, most már látom
28/39 anonim válasza:
Mért volt ideges mikor ezeket mondta?
29/39 anonim válasza:
Bocs, de akárhányszor megakad a szemem ezen a "Te moslék!"-on, elmosolyodok, a moslékos vödörnél pedig belőlem is kitörne a nevetés.
De anyám rám is mondott már sokfélét hirtelen haragjában, és ha nem is mondtam ki, magamban én is sokmindent a fejéhez vágtam. De ezek mind olyanok, amit az ember szinte rögtön meg is bán.
30/39 A kérdező kommentje:
Ez nagyon hosszú... De mindegy is már.
2011. szept. 1. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!