Van olyan dallam/illat amiről egy emlék jut eszetekbe?
Nekem nagyon sok ilyen van, és igyekszem megőrizni az emlékeknek. Például tinédzserként voltunk egy fantasztikus kiránduláson a szüleimmel, és amíg utazgattunk végig a rádiót hallgattuk. Ment néhány sláger, amit ha most meghallok egyből bevillannak olyan emlékek amik amúgy sose jutottak volna eszembe. Igyekszem nem rongyosra hallgatni őket, hogy ne menjen el az emlékezési hatás. :)
De ugyanígy van az illatokkal is, pl férjem parfümje, amit az első találkozások alkalmával használt, vagy egy tusfürdő illata, amit egy boldog időszakomban használtam.
Veletek volt ez így? Elmesélhetitek azt is hogy mi és milyen emlékeket csalt elő :)
Tök jó elolvasgatni a válaszokat! :)
Nekem 2 illat van,ami nagyon sok emléket idéz fel.
Az egyik,egy Palmolive-s parfüm.Még gyerekkoromban a családunkkal,kb 20 fős társasággal jártunk nyaralni éveken keresztül a Tisza-tóhoz Augusztusban.Napközben strandolás,mi a gyerekek játszottunk,a felnőttek szórakoztak.Annyira jó volt.Van egy Palmolive tusfürdő amit ott akkor használtunk mindig.(nemtudom melyik)Ha megérzem az illatát mindig ezek a nyaralások jutnak eszembe,rengeteg emlék,élmény <3
A másik meg egy körülbelül 700 Ft-s Avonos testpermet illata.A gimi kb 2 legjelentősebb éve alatt ezt a testpermet használtam.Van itthon egy üveg belőle,az alján nagyon pici.Ha megszagolom mindig eszembe jut róla,rengeteg gimis emlék.Az bulizásaink,fesztiválok.A pasi aki először életemben tetszett.A gondatlan gimis évek.<3 Szinte felkavar(a szó pozitív értelmében) ha megérzem az illatát <333
20/L
Old Spice dezodor és vanília - életem szerelme (azóta is) :)
dohos műhelyillat - rég meghalt nagyapám :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!