Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragudott meg?

Jogosan haragudott meg?

Figyelt kérdés
Mindenek előtt elmondanám, hogy már évek óta együtt vagyok a barátnőmmel, és sokszor kikéri a véleményem más lányokról, gondolok itt a külsejükre, vagy ha ismerem az illetőt, akkor elmondom róla a véleményem, hogy milyen embernek tartom. Én ezt elmondom, ő konstatálja, és ezzel ennyi. Pár nappal történt, hogy sétáltunk egy parkban, én pedig észre vettem egy elég szembetűnően dekoratív és egyben elegáns hölgyet, aki véleményem szerint nagyon szép volt, és kíváncsi voltam erről mit gondol a barátnőm, így megkérdeztem. Már látszott rajta, hogy kicsit rossz szájízzel, de válaszolt, majd visszakérdezett hogy én szépnek tartom-e. Természetesen igennel feleltem, de ennek következményeképpen teljesen kikelt magából, elmondott mindennek, meg hogy akkor miért nem vele vagyok együtt, tehát egy tipikus női féltékenységi roham. Megérteném a problémáját, de ő maga szokott ilyeneket kérdezni tőlem, és sosem volt baj, ha igennel feleltem, most csak annyi volt a különbség, hogy én kérdeztem. Nagyon megharagudott rám, de nem érzem, hogy jogosan tenné. Mit gondoltok?
2011. szept. 1. 11:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Sztem egyáltalán nem jogosan haragudott meg... abban az esetben még jogosnak tartanám, ha alapjáraton olyan lenne, akit ez bánt, és tisztáztátok volna a kapcsolat elején... de így, hogy ő szokott téged kérdezgetni...

Egyébként nem olyan a szerelem, hogy onnantól kezdve az összes ember ronda lesz a másikat kivéve :). És nem is azt mondtad, hogy szebb, mint ő...

2011. szept. 1. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Teljesen hülye vagy :D Mindig hazudj, ha pedig kérdezz valamit, oda se nézz, csak hazudj!

-Szerinted szép az a nő?

-NEM!

-szerinted kövérít ez a ruha?

-NEM!

-Szeretnéd, ha nagyobb lenne a mellem/fogynék pár kilót?

-NEM!

2011. szept. 1. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!