Mi a véleményetek erről? Magyarországra költözzünk?
Figyelt kérdés
A feleségem szlovák származású, magyarul nem is nagyon tud csak néhány szót.
Magyarországra akarunk költözni csak nem tudom ,hogy mekkora a szlovák ellenes hangulat Slota és Fico miatt.
A lányomat befogják úgy fogadni ,hogy ő magyar is meg szlovák is?
2011. szept. 1. 10:50
41/42 anonim válasza:
Hát nálunk a magyarok a magyarokat is verik. Itt is vannak hülye, korlátolt emberek, de rendesek is. Azért ma már nem olyan nagy a szlovákellenesség, mint régen. Főleg nagyvárosban. És a feleséged is el tud helyezkedni, mint fordító, tolmács. Van, ahol szlovák nyelven tudókat keresnek. Persze azért jó, ha sürgősen megtanul magyarul. Amúgy meg nincs messze, ha honvágya van, hazaugrotok! Bár én inkább menekülnék ebből az országból. De hova, hova?
42/42 anonim válasza:
Szlovákverés???? ilyenről még én nem sem hallottam..
amúgy gyertek nyugodtan, azzal sztem semmi baja, hogy szlovákok vagytok, de, hogy itt nem egyszerű megélni az biztos...lehet hogy nem ezt az országot választottam volna a helyetekben. (kevés a fizetés, magas az adó) nem a legjobb ország az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!