Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Magyarországra költözzünk?

Figyelt kérdés

A feleségem szlovák származású, magyarul nem is nagyon tud csak néhány szót.

Magyarországra akarunk költözni csak nem tudom ,hogy mekkora a szlovák ellenes hangulat Slota és Fico miatt.

A lányomat befogják úgy fogadni ,hogy ő magyar is meg szlovák is?

2011. szept. 1. 10:50
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
93%

És ha a határ közelében maradnátok? Feleséged visszajárna tanítani Révkomáromba, Párkányba... Bár neked valószínűleg könnyebb lesz munkát találni Budapesten.

Szlovákellenességről nem tudok. Én a szlovákiai magyarellenes politikát gyűlölöm. A szlovákok nagy részével valószínűleg semmi baj nincs.

2011. szept. 1. 11:13
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi meg azt halljuk inkább, hogy odakint verik a magyarokat:)
2011. szept. 1. 11:19
 23/42 anonim ***** válasza:
95%

sztem jó eséllyel találtok itt állást

egész jó végzettségetek van

tanárként feleséged nem keresi halálramagát

de akár vállalhat nyelvtanítást is meg tolmácsolást...:)

mondjuk inkább először legyen meg az állás aztán gyertek

2011. szept. 1. 11:20
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon lassan lehetetlen megélni, innen mindenki inkább menekülne. Nagyon gondoljátok meg.
2011. szept. 1. 11:35
 25/42 anonim ***** válasza:
9%
Azt mond meg nekem ,hogy miért nem egy rendes MAGYAR nőt vettél feleségül?
2011. szept. 1. 11:35
 26/42 anonim ***** válasza:
80%

utolsó

hülye vagy!

2011. szept. 1. 11:46
 27/42 anonim ***** válasza:
96%

szia!

nem tudom, de lehet mi egy kicsit elfogadóbbak vagyunk! Én nem hallottam itt még szlovák verésről egyszer sem pedig pest mellett élünk (de az ellenkezőjét már hallottam, hogy szlovákiában vertek meg magyar lányt a köztársasági elnököt nem fogadták stb stb stb. A köztársaság az eu elnökét kérte fel igazság tételre amikor a szlovák-magyar nyelvtörvényt hozták) a tv-ben minden szart bemondanak (hogy a nemzeti kincsünk akit Fekete Pákónak hívnak verte a feleségét terhesen ezt is megtudtuk...) vagy az újságban megírnak mindent! Még a legsemmitmondóbb dolgot is!

Én nem hallottam még szlovák verésről! Persze 1-2 gyökér mindenhol van, akiben olyan Magyar érzet tombol hogy azt hiszik tőlünk jobb ország nem létezik!

2011. szept. 1. 11:56
 28/42 anonim ***** válasza:

Szlovákverés? :)

Hát ilyet még nem hallottam, pedig az én városom fele is anno sváb/tót betelepült, valami művelődési házuk is van.

Semmi gond nem lesz a lányoddal.(Inkább érdekesnek fogják találni, hogy elszakított területről jön.)

Sőt, régebben is mennyi lehetett Felvidéken a keveredés, lehet, hogy annak aki ma ott magyargyűlölő, folyik jópár csepp magyar vér is az ereiben és vica versa.

2011. szept. 1. 13:13
 29/42 anonim ***** válasza:
60%
Gyertek nyugodtan. Mi magyarok nagyon szeretünk befogadni. Vannak itt cigányok, zsidók, tótok, svábok, románok, feketék, kinaiak, japánok, de magyart nem sokat találsz, szóval nem lesz, aki megverjen. Innen már menekül a magyar, ha tud. Ha nem tud, akkor befogad. Majd ti megéltek, ha már a magyarnak nem sikerül.
2011. szept. 1. 13:35
 30/42 anonim ***** válasza:
83%

"Azt mond meg nekem ,hogy miért nem egy rendes MAGYAR nőt vettél feleségül?"

Nagyeszű...

2011. szept. 1. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!