Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le a kiscsajt?

Hogyan állítsam le a kiscsajt?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akinek van egy 12 éves húga.

Amikor a barátnőmmel együtt tévézünk összebújva, akkor a kiscsaj oda ül a másik oldalamra és ő is odabúj és az az érdekes ,hogy a nővérét ez nem zavarja.

24/F

2011. szept. 1. 08:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

08:51

Elképzelhető ,hogy ő az ,de abban a kérdésben 13 évesnek vallja magát.

2011. szept. 1. 09:02
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Mielőtt még csinálnál bármit. Én azt tanultam ebből abból, hogy addig ne csinálj belőle problémát amíg nincs. Majd ha már puszilgatja az arcod meg a füled akkor, addig meg nincs gond. Szóval felesleges elébe menni lehet úgyis csak a bátyának néz.
2011. szept. 1. 09:42
 13/25 anonim ***** válasza:

Jobb félni, mint megijedni.

Szerintem addig ne csinálj semmit, amíg "komolyabbra" nem fordulnak a dolgok.

2011. szept. 1. 10:50
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

kb 10 éves voltam, mikor az unokanővéremnek volt egy barátja, aki azóta a férje.

nos, én annyira odavoltam a srácért, h nekifutásból a nyakába ugrottam akárhányszor találkoztunk :) a család elnéző mosollyal nyugtázta.

tetszett, h magas, erős srác, persze talán az is benne volt, h kicsit férfiként néztem rá.

apa nélkül nőttem fel, szóval valami apa és báty pótlékot kerestem benne :)

nem volt ebben semmi, kinőttem a dolgot :)

az unokanővérem sem volt féltékeny, elég érdekesen is nézett volna ki, ha egy 10éves kislány miatt hepciáskodik :P

2011. szept. 1. 10:58
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, mi van a dolog mögött, ha neked kellemetlen, akkor nem kell eltűrnöd. Lehet, a barátnőd meg azt furcsállja, hogy te ezt hagyod. A végén kiderül, hogy mindketten ott feszengtek a kanapén, amíg a hugi rajtad terpeszkedik és jól érzi magát. Húzzátok meg a határokat, mert nyilvánvaló, hogy az a kislány magától nem fog rájönni.
2011. szept. 1. 11:15
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell mindjárt rosszra gondolni.
2011. szept. 1. 12:47
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg az a 13 éves kisccsaj aki a másik kérdést tette fel, tuti hogy ő az....irj neki itt majd eljut az agyacskájáig.
2011. szept. 1. 13:48
 18/25 anonim ***** válasza:
Légyszi mondd el mi lett a vége :)))
2011. szept. 1. 17:23
 19/25 A kérdező kommentje:

Holnap megyek hozzájuk és akkor majd beszélek a kiscsajjal.

Majd megírom ,hogy mi volt.

Aki kíváncsi az majd este fele nézzen fel ide.

2011. szept. 1. 19:27
 20/25 anonim ***** válasza:
MIndenképp
2011. szept. 1. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!