Hogyan állítsam le a kiscsajt?
Van egy barátnőm akinek van egy 12 éves húga.
Amikor a barátnőmmel együtt tévézünk összebújva, akkor a kiscsaj oda ül a másik oldalamra és ő is odabúj és az az érdekes ,hogy a nővérét ez nem zavarja.
24/F
De ari! Olyanok lehettek, mit egy család :)
Figyu, ha nem fogdossa a pötschödet, csak szeretettel odabújik, az ne zavarjon. Majd kinövi.
Nem értem mi bajod vele, így mutatja, h szeret. :) Esetleg finoman közöld a barátnőddel, h a dolog téged zavarba hoz, vagy nem tudod mire vélni.
29/F
Féltékeny, hogy a nővérének van barátja, neki pedig nincs?
Szerintem ezt a barátnődnek kellene megmondanod, hogy Téged ez zavar, beszéljen a húgával, hogy ne bújjon Hozzád, a barátnődhez mész, és nem hozzá :)
Akkor csak én túlreagálom?
Lehet, hogy tényleg a bátyjaként néz rám?
8:30-as vagyok :)
Sose lehet tudni, hogy mit gondol/érez, amiért odabújik Hozzád.
Ha legközelebb odabújik, akkor kérdezd meg tőle, hogy "Neked is kéne egy barát, akihez odabújhatsz? Vagy inkább egy bátyj?"
Aztán a válaszából remélem el tudod majd dönteni, hogy mik a szándékai :)
Sok sikert!
szerintem meg igazad van, ez tényleg furcsa.
igazából az a helyzet, hogy szerintem minden embernek vannak határai, ami neki furi, másnak meg nem, ami egy embernek belefér, a másik meg kellemetlenül érzi magát tőle. attól még, hogy a kiscsaj szerint ez okés, nem szabadna csinálnia, csak és kizárólag azért, mert te meg kellemetlenül érzed magad miatta, és ezt figyelembe kéne venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!