Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le a kiscsajt?

Hogyan állítsam le a kiscsajt?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akinek van egy 12 éves húga.

Amikor a barátnőmmel együtt tévézünk összebújva, akkor a kiscsaj oda ül a másik oldalamra és ő is odabúj és az az érdekes ,hogy a nővérét ez nem zavarja.

24/F

2011. szept. 1. 08:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%

De ari! Olyanok lehettek, mit egy család :)

Figyu, ha nem fogdossa a pötschödet, csak szeretettel odabújik, az ne zavarjon. Majd kinövi.

2011. szept. 1. 08:28
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
ilyen kérdés volt tegnap, csak a kiscsaj részéről. szerintem ülj a kanapé szélére, barátnőd melléd, huga meg csak a barátnőd mellé tud így ülni.
2011. szept. 1. 08:29
 3/25 anonim ***** válasza:
64%

Nem értem mi bajod vele, így mutatja, h szeret. :) Esetleg finoman közöld a barátnőddel, h a dolog téged zavarba hoz, vagy nem tudod mire vélni.

29/F

2011. szept. 1. 08:29
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Féltékeny, hogy a nővérének van barátja, neki pedig nincs?

Szerintem ezt a barátnődnek kellene megmondanod, hogy Téged ez zavar, beszéljen a húgával, hogy ne bújjon Hozzád, a barátnődhez mész, és nem hozzá :)

2011. szept. 1. 08:30
 5/25 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy a bátyót látja benned? Próbálj elgondolkodni az igazi, szerető család fogalmán. Ha nem szerelemből csinálja, nincs szexuális affinitás a dologban, akkor rájössz a megoldásra magadtól is.
2011. szept. 1. 08:32
 6/25 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem ebben nincs semmi rossz...
2011. szept. 1. 08:40
 7/25 A kérdező kommentje:

Akkor csak én túlreagálom?

Lehet, hogy tényleg a bátyjaként néz rám?

2011. szept. 1. 08:43
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

8:30-as vagyok :)

Sose lehet tudni, hogy mit gondol/érez, amiért odabújik Hozzád.

Ha legközelebb odabújik, akkor kérdezd meg tőle, hogy "Neked is kéne egy barát, akihez odabújhatsz? Vagy inkább egy bátyj?"

Aztán a válaszából remélem el tudod majd dönteni, hogy mik a szándékai :)

Sok sikert!

2011. szept. 1. 08:45
 9/25 anonim ***** válasza:
2011. szept. 1. 08:51
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg igazad van, ez tényleg furcsa.

igazából az a helyzet, hogy szerintem minden embernek vannak határai, ami neki furi, másnak meg nem, ami egy embernek belefér, a másik meg kellemetlenül érzi magát tőle. attól még, hogy a kiscsaj szerint ez okés, nem szabadna csinálnia, csak és kizárólag azért, mert te meg kellemetlenül érzed magad miatta, és ezt figyelembe kéne venni.

2011. szept. 1. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!