Szülők! Mit tennétek, ha a lányotoknak színes bőrű lenne a barátja?
úgy néz ki, hogy összejövök egy színes bőrű pasival. hogy mondjam el anyámnak?
17l
21:18-as!
tudod vannak kivételek, de úgy látom te is jártál már ilyen cipőben és csalódtál,ha biztosra tudod,hogy mi is csalódni fogunk.attól,hogy valakinek sötétebb a bőre,de ugyanúgy,sőt jobban viselkedik mint némelyik magyar,még nem kell megbélyegezni,általánosítani.én 5 év alatt annyi örömet kaptam a félvér páromtól,amennyit csak kívánhatok mindenkinek,neked is!a környezetemben 10 magyar nem dolgozik összesen annyit mint ő!
20:32 voltam
tegnap 23:41
Úgy gondolom nem írtam semmi sértőt a feketékre csak a valóságot. Nincs is velük különösebb bajom amíg itt nincsenek. Bár ez fordítva nem így van nézz rá Dél-Afrikára mivé lett amióta a négereké lett és folyamatosan irtják a fehér őslakosságot. Te viszont egy idióta vagy akit az orránál fogva vezetnek félre. Talán nem fehérnek születtél? Ha igen aki miért nem saját fajod pártját fogod?
Sajnos, az én lányom is cigánnyal jött össze. A fiú ráadásul szemtelen, lusta, beképzelt.
Lehet, hogy ezt a témát éppen a lányom indította, nem kívánom neki, hogy majd egyszer hasonlókat éljen át, mint én most.
Azt mondja, felnőtt, és azt csinál, amit akar. De: őromaságáék rokonaim lesznek! És az én vagyonomat fogják örökölni! Máris eszik az életemet, hogy ez minél előbb bekövetkezzen. Ki lenne a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!