Figyelj mint írtam majd rájössz a csúnya valóságra ennyi!
2011. aug. 31. 21:46
32/46 anonim válasza:
Azért most már kiváncsi lennék, hogy mit jelent hogy szinesbőrű? A kommentedben gondosan kerülted hogy eláruld.
Inkább néger mint cigány! Bár egyiknek sem örülnék.
2011. aug. 31. 21:56
33/46 A kérdező kommentje:
Már írtam... Amúgy cé-re gondoltam.
2011. aug. 31. 21:57
34/46 anonim válasza:
Mélyen magamba néznék hogy mit rontottam el.
2011. aug. 31. 22:37
35/46 anonim válasza:
Ugyan nekem nincs gyerekem de ha lesz mindenképpen úgy fogom nevelni hogy fel se merüljön egy fekete, cigány, vagy zsidó. Mivel ha a fehér faj keveredik ezekkel akkor örökli a bőrszínt és a többi negatív tulajdonságokat ráadásul a négerek alacsonyabb intelligenciával születnek. Ja és számomra fontos hogy a magyar nemzetet gyarapítsa egy újabb gyermek és ne korcsékat.
2011. aug. 31. 22:41
36/46 valasz88 válasza:
mégis mi köze a bőrszínnek bármihez?
2011. aug. 31. 23:38
37/46 anonim válasza:
A személyisége számítana, nem a bőrszíne. Ha értelmes, jól nevelt és szereti a lányomat, akkor semmi kifogásom nem lenne ellene. Ha viszont ostoba/megbízhatatlan/stb., akkor etnikumtól függetlenül hangolnám ellene ezerrel a lányomat és ott tennék nekik keresztbe, ahol csak tudok :D
2011. aug. 31. 23:39
38/46 anonim válasza:
22:41 - amíg ilyen betegesen félsz mindentől, ami idegen, nem is lesz gyereked. Ki akarna gyereket szülni egy ilyen gyenge idegzetű, gyáva, együgyű alaknak?
2011. aug. 31. 23:41
39/46 anonim válasza:
"Ugyan nekem nincs gyerekem de ha lesz mindenképpen úgy fogom nevelni hogy fel se merüljön egy fekete, cigány, vagy zsidó. Mivel ha a fehér faj keveredik ezekkel akkor örökli a bőrszínt és a többi negatív tulajdonságokat ráadásul a négerek alacsonyabb intelligenciával születnek. Ja és számomra fontos hogy a magyar nemzetet gyarapítsa egy újabb gyermek és ne korcsékat."
Ilyen primitív és rövidlátó emberhez még sosem volt szerencsém, csak gratulálni tudok!
"A négerek alacsonyabb intelligenciával születnek"
Nálad komoly gondok vannak :) Félre ne érts, szíved joga, hogy mihez kezdesz a jövőddel, jottányit sem érdekel, de ilyen marhaságokat leszel szíves nem terjeszteni :D
Egy félvér "korcs"
2011. szept. 1. 05:26
40/46 anonim válasza:
Én azt a nézetet vallom, hogy mindenekelőtt az EMBERT nézem valakiben és nem azt, hogy milyen kívülről. És ebben én soha nem csalódtam.
És ha majd lesz gyerekem erre fogom tanítani, hogy ne érje csalódás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!