Szülők! Mit tennétek, ha a lányotoknak színes bőrű lenne a barátja?
Figyelt kérdés
úgy néz ki, hogy összejövök egy színes bőrű pasival. hogy mondjam el anyámnak?
17l
2011. aug. 31. 20:05
11/46 anonim válasza:
Hogyhogy hogy??? Anyu: megismerkedtem egy klassz sráccal, szeretném ha megismerkednétek!
Nem a bőrszín számít! Hanem hogy milyen ember igazán!
Én nem akadnék fenn azon ha a lányom egyszer ilyen kérdéssel állna elém. De előtte mindenképp szeretném megismerni majd a srácot.
Ha normális, semmi gond.
12/46 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen színes bőrű.. Mondjuk egy cigány fiúnak én sem örülnék! Abszolút nem! Ha másfajta színes bőrű, akkor az nem lenne probléma.
13/46 anonim válasza:
Kitagadnám a családból az tuti!
14/46 A kérdező kommentje:
Egyébként pincérként ismerkedtem meg vele. Azaz pincér a srác :)
2011. aug. 31. 20:15
15/46 anonim válasza:
Félnék, lehet nevetséges, de a négerek közül, akik hazánkba jönnek 40%-uk hív+, múltkor a Lászlóból valaki nyilatkozta, hogy emiatt ugrott meg, a hazai tinik fertőződöttsége.Azonkívül millió más probléma lehet. Én féltenélek nagyon.
17/46 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak ne keveredj a kokeszokkal. Én nagy ívben elkerülném őket, nemhogy még kapcsolatba is kezdjek egyel is. A szüleid sem fognak örülni abban biztos lehetsz
19/46 anonim válasza:
Cé?... Vagyis cigány?
Próbáld meg sima indiaiként eladni :DDDD...
Nem fog örülni, meg is értem.
Szerintem ne menj bele...
20/46 anonim válasza:
Nem igazán zavarna. lenne egy színes bőrű családtag is. És akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!